ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی نجفی؛ روحانی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه، در جلسهای با فرهیختگان کاروانهای عمره که به شهر پیامبر (ص) سفر کردهاند، اظهار کرد: انتقال و روایت شیرین این سفر معنوی، بهترین اقدامی است که فرهیختگان میتوانند برای جامعه ایران رقم بزنند.
وی در ادامه اهمیت انتقال معنویت مسافران سرزمین وحی به ایران را یادآور شد و گفت: تأثیر سفر عمره در رفتار زائران فرهیخته باید به وضوح نمایان باشد.
در ادامه این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین رضایی؛ راوی دفتر نمایندگی بعثه در مدینه، در سخنانی جسم، عقل و قلب را سه بخش وجودی انسان دانست که هرکدام از این ابعاد، پرونده مستقل خود را دارند و به خوراک خاص خود نیاز دارند. وی افزود: اگر این ابعاد به خوراک خود دست نیابند، رشدشان ناقص میماند.
وی ادامه داد: خوراک جسم انسان شامل نان، غذا، آب و ویتامینهای لازم است و خوراک عقل، برهان، منطق و استدلال است.
حجتالاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به اینکه در اصول دین، تقلید حرام است، گفت: انسان باید در اعتقاد خود به توحید، نبوت، امامت و معاد با دلیل و برهان به باورهای الهی خود رسیده باشد.
وی افزود: اللهشناسی، امامشناسی و معادشناسی در وجود انسان باید مستند به مبانی عقلانی و برهانی باشد، زیرا برهان، دلیلی شکستناپذیر است.
راوی نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه، خوراک قلب انسان را محبت دانست و خاطرنشان کرد: محبت رمز جذب و کشش است. انسان فهیم و عاقل ممکن است آگاه باشد، اما پویا و متحرک نیست. آنچه انسان را پویا و متحرک میکند، عشق و شور است و تا عشق نباشد، حرکت و تحولی اتفاق نمیافتد.
وی رمز رشد انسان را معرفت و محبت معرفی کرد و افزود: عشق از یک سو و عرفان از سوی دیگر، انسان را به رشد میرساند. مدار عشق الهی نیز پیروی از بزرگترین معلم عشق و معرفتآموز الهی، حضرت خاتمالمرسلین (ص) است.
در پایان این دیدار، فرهیختگان حاضر در جلسه دیدگاهها و نقطهنظرات خود را درباره سفر معنوی عمره بیان کردند.
انتهای پیام/