تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3850998
شناسه : 3850998
تاریخ :
پخت ۵۱۰۰ پرس غذا در هر وعده برای عمره‌گزاران ایرانی اقتصاد ایران: در بازدید مسئولان دفتر نمایندگی بعثه و ستاد عمره سازمان حج در مدینه از آشپزخانه پخت غذا اعلام شد که در هر وعده غذایی ۵۱۰۰ پرس غذا برای زائران ایرانی شهر پیامبر طبخ و توزیع می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی نجفی؛ روحانی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه، به همراه نمازی؛ رئیس ستاد عمره سازمان حج و زیارت در مدینه و شماری از اعضای  دفتر نمایندگی بعثه و مدیران ثابت هتل ها از آشپزخانه مرکزی زین بازدید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی نجفی در این بازدید خطاب به کارکنان آشپزخانه گفت: غذایی که اینجا طبخ می‌شود با جاهای دیگری که زحمت آشپزی را برعهده دارید، خیلی متفاوت است. این غذا درحکم غذای حضرتی است، چرا به آن می‌گویم غذای حضرتی چون داخل حرم طبخ می‌شود که طبق فرموده پیامبر(ص) شهر مدینه است.

حجت‌الاسلام نجفی با تاکید بر اینکه باید نگاه معنوی داشته باشیم زیرا اینجا آشپزخانه بهشتی است و باید با وضو باشیم، گفت: هر وعده غذایی را می‌توان به نیت یکی از ائمه اطهار طبخ و توزیع کرد.

طبخ 5100 پرس غذا در هر وعده غذایی در آشپزخانه «زین» مدینه

رئیس ستاد عمره مدینه در این بازدید توضیحاتی درباره دستگاه‌های پخت مواد غذایی، تعداد نیرو و تعداد پرس غذا که در هر وعده غذایی در این آشپزخانه طبخ می‌شود، ارائه داد.

وی گفت: علاوه بر وعده صبحانه که برای زائران تهیه می‌شود، در هر وعده غذایی (ناهار و شام)، 5100 پُرس غذا برای زائران حرم شریف نبوی پخت می‌شود.

نمازی گفت: در مجموع 28 نیروی ایرانی در این آشپزخانه با مدیریت آقای محمدزاده مشغول فعالیت هستند و در این مدت که این تیم در حال طبخ غذا در آشپزخانه زین هستند، کیفیت غذا ارتقاء هم یافته است و زائران هم از کیفیت غذاهای طبخ شده در مدینه رضایت کامل دارند.

انتهای پیام/