ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پسری به دختری علاقهمند میشود، یا برعکس؛ اما از طرف خود یا خانوادهی مقابل، با جواب منفی مواجه میشود. شدت علاقه باعث میشود که به دنبال راهی برای رسیدن به این ازدواج بگردد. هر تلاشی میکند، اما نتیجهای نمیگیرد و مشکل حل نمیشود. برخی به او پیشنهاد میدهند که نزد یک دعانویس برود و دعای محبت بگیرد. جوان که عشقش شدت گرفته، تصمیم میگیرد پولی هزینه کند تا شاید مشکلش حل شود. اما آیا این دعای محبت که دعانویسها (اهل طلسم) مینویسند واقعاً مؤثر است؟ و آیا این روش پایدار است و عواقبی ندارد؟
پاسخ این است که طلسمنویسان در اغلب موارد شیاد هستند و تنها قصد دریافت پول را دارند. مراجعان به احتمال بسیار ضعیف بتوانند به طلسم دست پیدا کنند و اگر این اتفاق هم بیفتد ممکن است در ابتدا نتایج مثبتی نشان دهد، اما در حقیقت، این عمل آغاز مسیری است که پایانی ناگوار و پر از مشکلات را به دنبال دارد. این پایان نهتنها موجب بدبختی، بلکه همراه با آسیبهای روحی، جسمی و روانی خواهد بود. اما چرا سرانجام این مسیر به شرّ ختم میشود؟
آیا مراجعه به «دعانویس» درست است؟
ماجرا از این قرار است: افرادی که خود را "دعانویس" مینامند، در حقیقت جادوگران، ساحران یا رمالانی هستند که به علم طلسمات مجهزند. این افراد با یادگیری علوم غریبه و فنون طلسم، اهداف خود را دنبال میکنند. این موضوع را میتوان به راحتی از برگههایی که مینویسند فهمید. آنها در برگههایی که به مراجعانشان میدهند، از اعداد، اشکال و نمادهای خاص استفاده کرده و آنها را با آداب ویژهای روی آتش میسوزانند یا به مراجعان دستور میدهند در آب خیس کنند و بر روی مطلوب خود بریزند و یا آن را در قبرستان دفن کنند. ریشه این طلسمات از علوم غریبه است و مبنای دینی ندارد و تاریخچه آن به هزارههای گذشته باز میگردد. البته لازم به ذکر است تعداد بسیار محدودی از افراد با این موضوع آشنایی دارند و سایرین تنها قصد شیادی دارند و خالی کردن جیب مراجعه کنندگان.
"نمونهای از طلسم محبت"
اما مراجعه به این افراد چه عواقبی برای مراجعهکننده به دنبال دارد؟ حقیقت آن است که پس از پایان آداب طلسم و رسیدن آن فرد به مطلوب خود، اثر طلسم برطرف میشود و آن معشوق وقتی به خود میآید، دیگر آن آتش محبت را در خود احساس میکند و این مسئله سرآغاز اختلافات زوجین در زندگی مشترکشان میشود. سوای از این، تجربههای شخصی افراد نشان داده کسی که اقدام به دریافت طلسم کرده، با عوارض روحی و روانی عجیبی دست و پنجه نرم میکند، به گونهای که امورات روزمرهی او گره میخورد. بنابراین این اقدام ممکن است در کوتاهمدت محبتی در ذهن مطلوب و معشوق ایجاد کند، اما با زائل شدن اثر طلسم، عشق و محبت دوام نخواهد داشت و از بین میرود.
متأسفانه بازار رمالان و طلسمنویسان به دلیل گسترش فضای مجازی به طور قابل توجهی رونق یافته و بسیاری از خانوادهها را در معرض خطرات جدی قرار داده است. آنها با استفاده از فوت و فنهای جادوگری، افراد ناآگاه را به سمت خود میکشانند. در این میان، خانوادهها نه تنها از لحاظ مالی متضرر میشوند، بلکه دچار مشکلات روحی، روانی و حتی جسمی میشوند. این روند باعث وابستگی ذهنی و کاهش اعتماد به نفس فرد در مواجهه با چالشهای زندگی میشود و او را از تلاشهای واقعی و مبتنی بر عقل و دین دور میکند.
بنابراین، مسیری که دین برای ما مشخص کرده، بهترین و بیخطرترین مسیر است. انسان مؤمن باید همواره بر خداوند توکل کند، از او خیر بطلبد، به او استعانت داشته باشد و امور خود را به ید قدرتش واگذار کند. اگر خداوند صلاح بداند، در امور بندگانش گشایش ایجاد خواهد کرد. ما آموختیم در تمام سختیها و دشواریها خدا را وکیل بگیریم و در این مسیر اهل بیت وحی را شفیع قرار دهیم و با نذری و صدقه به حل مشکلات خود بپردازیم. خداوند در آیه دوم سوره اسراء به ما میآموزد کسی را جز خدا وکیل خود نگیریم «وَ آتَیْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَجَعَلْنَاهُ هُدًى لِبَنِی إِسْرَائِیلَ أَلَّا تَتَّخِذُوا مِنْ دُونِی وَكِیلًا»؛ یعنی و ما به موسی کتاب دادیم و آن را برای بنی اسرائیل وسیله هدایت قرار دادیم که جز مرا وکیل و کار ساز نگیرید.
آموزش طلسم محبت در فضای مجازی
انتهای پیام/