ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، جلسه آغاز «طرح شهید آرمان4»با حضور مهدی اخ الصنایع؛ شهردار منطقه 10، ائمه جماعات، مسئولان و مدیران مدارس منطقه 10 در مجتمع شهید غنی پور برگزار شد.
شهردار منطقه 10 با اشاره به اجرای «طرح شهید آرمان» در سطح منطقه 10 اظهار کرد: طرح شهید آرمان را در سطح منطقه 10 با 14 مسجد آغاز کردیم که اکنون این آمار به 25 مسجد رسیده است.
اخ الصنایع ادامه داد: این طرح در سطح مدارس نیز با یک مدرسه آغاز شد و در حال حاضر به 38 مدرسه خدمات ارائه خواهد شد.
وی در خصوص برپایی جلسات با مسئولان آموزش و پرورش منطقه در پیشبرد«طرح شهید آرمان»افزود: مدیریت شهری، «طرح شهید آرمان»را پایه گذاری کرده، تا در لوای آن به موضوعات و مشکلات مدارس و دانش آموزان و مساجد رسیدگی و در راستای حل آنها اقدامات لازم اتخاذ شود.
شهردار منطقه 10 ادامه داد: 129 مدرسه در سطح منطقه دایر است و تمام تلاش ما این است که این تمامی این مدارس مدارس مشمول این خدمات شوند.
وی با اشاره به تاکید شهردار تهران بر ایجاد ارتباط میان مدیریت شهری، مدارس و مساجد اذعان کرد: شهردار تهران از سال اولی که کار خود را آغاز کرد به تمام شهرداران مناطق تاکید کردند دنبال ارتباط میان مدیریت شهری، مدارس، مساجد و محلات باشند.
شهردار منطقه 10 با ارائه آماری از آخرین وضعیت اجرای پروژه «من شهردارم» در سطح منطقه 10 اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون در راستای پروژه من شهردارم 355 پروژه از قبیل آسفالت، راه اندازی پارکینگ، پارک و... در سطح منطقه عملیاتی شده است. مردم درخواست کردند و شهرداری آن را انجام داده است.
وی خاطرنشان کرد: در 3 سال اخیر در پروژههای من شهردارم 73 هزار تن آسفالت در سطح معابر منطقه 10 ریخته شده است؛ در قالب همین پروژه برای سال 1404 نیز طرح های زیادی در نظر گرفته شده که قطعاً انجام خواهد شد.
اخ الصنایع از آسفالت تمام معابر منطقه 10 تا 6 ماه اول سال 1404 خبر داد و اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا 6 ماه اول سال آینده تمام معابر و مدارس منطقه 10 یک دور آسفالت شده و نو نوار خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات شهرداری در حوزه نوسازی مساجد اظهار کرد: مدیریت شهری پشتیبانی از مساجد و نوسازی آنها را در دستور کار دارد. در تلاش هستیم تا 69 مسجدی که در سطح منطقه وجود دارد وارد «طرح شهید آرمان »شود.
وی با تاثیرگذار توصیف کردن نقش مساجد در تربیت دانش آموزان اذعان کرد: بدون شک در بحث آموزش دانش آموزان مسجد و مدرسه تاثیرگذار ترین نقش را ایفا میکنند.
اخ الصنایع با بیان اینکه "در امور فرهنگی مدیریت شهری شروع کننده است" گفت: نقش مدیریت شهری، شروع کنندگی امور است. برای مثال ما سال اول مراسم عید غدیر را برگزار کردیم و اکنون شاهد هستیم که مردم این مراسم را خاصتر و ویژهتر از ما برگزار میکنند؛ برپایی جشن غدیر اکنون به مطالبه مردم تبدیل شده و چه جریان انقلابی و مدیریت شهری باشد چه نباشد، مراسم عید غدیر به همت مردم برگزار میشود. باید به گونه ای پیش رویم که طرح آرمان نیز به همین شکل پیش رود.
حجت الاسلام و المسلمین میر غفاری؛ امام جماعت مسجد حضرت علی (ع) نیز در این جلسه گفت: «طرح آرمان» طرح بسیار خوبی است که شهرداری تهران آن را پایه گذاری کرده است و اکنون شاهد همکاری مدیریت شهری با مساجد و مدارس هستیم.
وی با اشاره به اهمیت تربیت دانش آموزان اظهار کرد: دشمنان اسلام، انقلاب و نظام اسلامی در حال کار هستند و مدت هاست که اقدامات خود را از سطح مدارس آغاز کرده اند. ما باید حواسمان جمع باشد که بتوانیم دست جوانان را بگیریم و به مقصد برسانیم.
وی افزود: جوانان باید پرورش پیدا کرده و رشد کنند. فکر آنها باید فکری آرمانی و ارزشی باشد.
امام جماعت مسجد حضرت علی (ع) منطقه 10 تهران با تاکید بر اینکه باید دانش آموزانی طراز انقلاب تحویل جامعه دهیم تصریح کرد: دانش آموزان، کودکان و نوجوانان را باید به گونه ای پرورش دهیم که در حد و اندازههای انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی باشند.
حجت الاسلام میرغفاری ادامه داد: اکنون که شهرداری تهران زمینه ای را فراهم کرده ما باید در مساجد و بسیج از این شرایط بیشترین بهره را برای آموزش دانش آموزان کنیم.
وی استقامت و صبوری را رکن اساسی موفقیت در آموزش دانش آموزان دانست و بیان کرد: افرادی که با دانش آموزان کار میکنند باید بدانند که آموزش نیازمند استقامت و صبوری است. همین کودکانی که اکنون در مساجد بازی می کنند 5 سال دیگر بسیجی های پای کاری خواهند شد.
امام جماعت مسجد حضرت علی (ع) منطقه 10 با اشاره به تاثیر مهربانی در آموزش گفت: مهربانی با بچهها توسط مربیان معجزه میکند. من این را تجربه کرده ام یک سلام و یک دست دادن معجزه میکند.
انتهای پیام/