تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3848691
شناسه : 3848691
تاریخ :
گاز هیچ خانه‌ای در کرمانشاه قطع نشده است اقتصاد ایران: کرمانشاه- مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه صرفه جویی و مصرف بهینه کلید رفع قطعی‌ها است، گفت: گاز هیچ خانه‌ای در کرمانشاه را تاکنون قطع نکردیم.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، سید ناصر حسینی با اشاره به وضعیت گازرسانی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: این استان ۳۶ شهر و ۲ هزار ۴۰۴ بخش روستایی با قابلیت گازرسانی داشته که در حال حاضر بخش شهری به صورت ۱۰۰ و بخش روستایی ۲ هزار و ۳۰۳ گازرسانی ده‌اند که بنابر پیگیری‌ها از ۱۰۱ روستای باقی مانده از روستاهای با قابلیت گاز رسانی تا پایان سال ۳۰ تا ۴۰ روستای دیگر از نعمت گاز بهره‌مند خواهند شد.

وی انرژی گاز را مهم‌ترین دارایی و ثروت مردم دانست و افزود: با توجه به اهمیت گاز و تأمین انرژی مورد نیاز مردم رضایت و همراهی همشهریان پتانسیل عظیمی برای ارزش آفرینی در این عرصه ایجاد خواهد کرد که بر همین اساس طبق نظرسنجی‌های انجام شده از سوی مردم بیش از ۹۵ مردم از عملکرد شرکت گاز استان رضایت داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه ۷۲۸ هزار مشترک داشته که از این تعداد ۱۵۶ هزار خانوار مشترک بخش روستایی و مابقی در بخش شهری هستند که از ابتدای امسال تاکنون ۱۹ هزار مشترک جدید بوده‌اند و عمده مشترکین اضافه شده از بخش روستایی بوده‌اند اما با این حال با توجه به جمعیت مشترکین طی چند سال اخیر گاز هیچ خانه‌ای را به دلیل افت فشار یا کمبود بدون هماهنگی قطع نکردیم.

حسینی با اشاره به اینکه بخش خانگی دومین و بزرگترین مصرف کننده گاز در استان است، گفت: در مصرف انرژی بر اساس اطلاعات به دست آمده طی ۶ ماهه نخست سال بیش از ۳۸ درصد از گاز مصرفی مربوط به بخش نیروگاه‌ها، ۳۰ درصد مربوط به بخش خانگی به عنوان دومین مصرف کننده و ۱۵ درصد مربوط به بخش صنعتی پالایشگاه‌های پتروشیمی است.

افزایش ۲۸ درصدی مصرف گاز کرمانشاهیان در آبان امسال

وی با بیان اینکه کاهش ۱۰ مصرف گاز خانگی عاملی برای کاهش محدودیت و فشارها در بخش صنعتی می‌شود، ادامه داد: بر اساس آمار متوسط کاهش دمای هوای استان در ماه آبان دو درجه گزارش شده در حالی که مصرف گاز در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است که به طور کلی از مصرف کل استان در فصل سرد سال تاکنون ۳۸ درصد در آبان ماه صرف شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه در آبان ماه امسال هیچ روزی نداشتیم که گاز در حد مجاز مصرف شده باشد، خاطر نشان کرد: بر اساس مرکز مدیریت و مصرف گاز بر اساس اقلیم و شرایط هر استان حد مجازی برای صرف ماهانه گاز تعیین می‌شود که هر استان مکلف به مدیریت و اعمال محدودیت مصرف گاز خواهد بود.

حسینیه ادامه داد: سهم استان ما در کرمانشاه به طور روزانه هشت میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب مشخص شده که بر اساس ابلاغ صورت گرفته نباید از این حد مجاز در مصرف گاز عبور کرد در حالی که طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار متر مکعب مصرف گاز داشتیم یعنی یک میلیون و ۹۰۰ هزار متر مکعب افزایش مصرف اعمال شده است.

وی مصرف ماهانه آبان ماه را ۴۴۱ میلیون متر مکعب معادل افزایش ۲۸ درصدی برآورد کرد و تاکید کرد: ظرفیت گاز مصرفی استان کرمانشاه در آذر ماه نیز با احتساب کاهش دمای بیشتر ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب به عنوان سقف مجاز در مصرف گاز تعیین شده است.

۹۸۰۰ مشترک پر مصرف در استان کرمانشاه وجود دارد

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه عنوان کرد: بر اساس تعیین حد مجاز مصرف گاز در استان کرمانشاه اگر بتوانیم بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف گاز خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهیم به جرأت می‌توان گفت علاوه بر گاز بخش خانگی بخش صنعت نیز زمستان بدون مشکلی را پشت سر خواهند گذاشت.

حسینی مطرح کرد: بر اساس روند مصرف‌ها هم اکنون ۹ هزار و ۸۰۰ مشترک پر مصرف در استان کرمانشاه داریم که پیامک اخطار برای آنها ارسال خواهد شد اما اگر می‌خواهیم مدیریت در مصرف گاز داشته باشیم باید بتوانیم با ترویج فرهنگ و رفتار درست در صرفه جویی از هدر رفت این انرژی جلوگیری کرد.

وی به ناترازی‌های فصول سرد سال اشاره کرد و یادآور شد: با شروع فصل سرما شاهد ناترازی در مصرف انرژی هستیم که برای تمام بخش‌ها به ویژه بخش خانگی مشکلاتی ایجاد می‌کند و با وجود اینکه به لحاظ تولید گاز جز کشورهای برتر هستیم اما متوجه ناترازی‌هایی هستیم که برای رفع این ناترازی‌ها باید حد مجاز تعیین شده را رعایت کنیم.

حسینی در پایان متذکر شد: با توجه به تأمین پایدار گاز در استان از مردم درخواست مصرف درست این انرژی را داشته تا رویه عدم قطع ادامه داشته باشند همچنین باید بدانیم که اگر قصد تغییر رفتاری در الگوی مصرف انرژی داریم رفتار و هنجار صحیح در اجتماع را ترویج کرده چرا که الگوی مصرف و صرفه جویی کلیدی برای رفع مشکلات و قطعی‌ها است.