تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3846025
شناسه : 3846025
تاریخ :
افزایش ۲۵ درصدی مرگ‌های ناشی از سرطان

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، آزمایشگاه ژنتیک پزشکی و پاتوبیولوژی در حوزه ژنتیک امروز افتتاح و بهره برداری شد.

مسعود سلیمانی، رئیس هیئت مدیره آزمایشگاه نیل، اعلام کرد که این مجموعه با توسعه و بهره‌برداری از سیستم‌های پیشرفته تشخیص پزشکی و هوش مصنوعی، گام‌های مؤثری در زمینه تشخیص زودهنگام سرطان برداشته است. این سیستم‌ها با دقت و سرعت بالا به تشخیص بیماری و پیش‌آگهی دقیق آن کمک کرده و می‌توانند وقوع سرطان را تا سه سال زودتر پیش‌بینی کنند.

سلیمانی تأکید کرد که تشخیص سریع و دقیق می‌تواند به افراد کمک کند تا با تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی مناسب، از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند.

وی افزود: در پنج سال گذشته، نرخ بروز سرطان در کشورهای پیشرفته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. با این حال، میزان مرگ و میر در این کشورها کاهش یافته که نشان‌دهنده‌ی عملکرد موفق سیستم‌های تشخیصی و اقدامات به‌موقع پزشکی است. در مقابل، در کشورهای در حال توسعه یا توسعه‌نیافته، افزایش نرخ سرطان با مشکلات بیشتری همراه بوده است. در این کشورها رشد ۱۲.۵ درصدی سرطان به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب و تشخیص به‌موقع، منجر به افزایش ۲۵ درصدی مرگ و میر شده است. این وضعیت نشان می‌دهد که تشخیص سریع و دقیق چقدر می‌تواند در کاهش مرگ و میر و هزینه‌های درمانی مؤثر باشد.

سلیمانی مطرح کرد: این آزمایشگاه با استفاده از سیستم‌های ریدر پیشرفته که قادر به تحلیل و خوانش ۸۰۰ نمونه در ساعت هستند، دقت تشخیص را به طور چشمگیری افزایش داده است. این سیستم‌ها با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، پیشنهادات تشخیصی و درمانی را ارائه و تأیید می‌کنند که سرعت عمل کادر پزشکی را به طرز محسوسی بالا می‌برد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در حالت عادی، بررسی و گزارش یک نمونه فریز شده از بیمارستان ممکن است حداقل یکی دو روز طول بکشد، اما با استفاده از این فناوری‌ها، فرآیند تشخیص بسیار سریع‌تر انجام می‌شود. هدف ما این است که حتی در شرایط اورژانسی که جراح در حال عمل است، بتوانیم نتایج سریع‌تری برای مراحل بعدی درمان ارائه دهیم.

وی در پایان اظهار داشت که این فناوری ترکیبی از هوش مصنوعی و سیستم‌های پیشرفته‌ای است که در سال ۲۰۲۳ در دنیا معرفی شده و در کشور ما نیز به تازگی شروع به فعالیت کرده است. این فناوری می‌تواند خطاهای بینایی و تشخیص انسانی را تا ۸۵ درصد کاهش دهد و نیاز به استفاده از میکروسکوپ توسط پاتولوژیست‌ها را به حداقل برساند.

این خبردرحال تکمیل است..