تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3845788
شناسه : 3845788
تاریخ :
بانوی روستا، مادر روستا اقتصاد ایران: ایلام-سمیه اختر ساکن روستای چم ژاب دره شهر است که با اقدامات خیرخواهانه خود در درمان ناباروری زنان روستایی کمک کرده است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

سمیه اختر ساکن روستای چمژاب دره شهر در گفتگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: باروری و فرزند آوری از جمله نیازهای بشر محسوب می‌شود و باید در تمام دوره‌ها مورد توجه قرار گیرد، چرا که فرزند آوری همواره از پیری جمعیت جلوگیری کرده و احساس جوانی و نشاط را در جامعه افزایش می‌دهد.

وی افزود: با این حال در سال‌های اخیر متأسفانه ناباروری به یک معضل برای زوجین و حتی جامعه تبدیل شده و مشکلات بسیاری را به همراه داشته است.

اختر ادامه داد: معضل ناباروری به روستای چمژاب شهرستان درهشهر نیز رسیده و زنان بسیاری را از لذت مادر شدن و در آغوش کشیدن فرزند محروم کرده بود، این در حالیست که بسیاری خانواده‌های روستایی حتی از بضاعت مالی برای معالجه خود برخوردار نبودند.

وی افزود: از این رو علاقه مند شدم به منظور رفع معضل ناباروری در روستای چمژاب دره شهر و همچنین عمل به سخنان رهبری که تاکید بسزایی بر فرزند آوری و جوانی جمعیت دارند، قدمی بردارم.

این بانوی روستایی در ادامه گفت: در این راستا پس از تحقیقات فراوان با تیم پزشکی در تهران تماس گرفتم و مشکل را با آنان در میان گذاشتم که تیم پزشکی ایرانی هم به علت بالا بودن تعداد بالای بانوان نابارور در روستا تصمیم گرفتند برای معاینه و ویزیت رایگان به روستا بیایند.

سمیه اختر اظهار داشت: خوشبختانه پس از معاینه‌های انجام شده توسط این تیم پزشکی و تجویز دارو برای آنان، ۱۵ نفر از بانوان روستایی باردار شده و توانستند طعم مادر بودن را به لطف خدا و همکاری تیم پزشکی بچشند.

وی تصریح کرد: علاوه بر رفع معضل ناباروری در روستا، به همراه همسرم که طلبه روستا هستند و همکاری مردم روستا توانسته‌ایم در زمینه‌های دیگری از جمله تشکیل کلاس قرآن، کلاس احکام، کلاس نقاشی، برگزاری اردو برای جوانان و نوجوانان مسجدی و تأمین هزینه سفر مشهد برای تعدادی از ساکنان روستا نیز اقداماتی لحاظ کنیم.

سمیه اختر در پایان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات در هر جامعه‌ای وجود اختلاف و نزاع است که خوشبختانه در این خصوص نیز همسرم با ترویج صلح و دوستی در روستا و تأمین تا حد بسیاری توانسته‌اند از بروز بحث، درگیری و کدورت در روستا جلوگیری نمایند.