تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3845780
شناسه : 3845780
تاریخ :
تجهیز ۱۰۰ کتابخانه کلاسی مدارس آذربایجان شرقی همزمان با هفته کتاب اقتصاد ایران: تبریز- ۱۰۰ کتابخانه کلاسی مدارس آذربایجان شرقی همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی طی مراسمی باحضور مدیرکل آموزش و پرورش استان و مدیرکل کتابخانه های عمومی به صورت نمادین در تبریز تجهیز شد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی، صبح دوشنبه، بیست و هشتم آبان ماه در آئین تجهیز ۱۰۰ کتابخانه کلاسی مدارس استان در دبیرستان عفتیه ناحیه ۴ تبریز با بیان این مطلب اظهار کرد: دور اول این طرح با صرف اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان در قالب توزیع کتاب و هر کلاس، یک قفسه کتاب، اجرا گردید و از محل اجرای طرح تجهیز کتابخانه‌های کلاسی مدارس استان، بیش از ۱۳ هزار کتابخانه کلاسی از حدود ۱۶۲۳۰ کتابخانه تجهیز شد.

وی، تجهیز کتابخانه‌های کلاسی را گامی مؤثر در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و یکی از اقدامات خوب در ایام منتسب به کتابخوانی عنوان نمود و ادامه داد: اهمیت کتابخوانی و مطالعه بر همگان عیان است. با وجود فناوری‌های نوین در حوزه نشر و با وجود کتاب‌های دیجیتال، هنوز هم کتاب کاغذی جایگاه دیگری در بین علاقه‌مندان به فرهنگ کتابخوانی دارد.

وی، کتاب و کتابخوانی را جزوی از نمادهای دانایی و یکی از مظاهر فرهنگ و تمدن در عصر حاضر عنوان کرد و افزود: میزان مطالعه یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی کشورها به شمار می‌آید و آمارها نشان می‌دهد وضعیت مطالعه طبق شنیده‌ها چندان مناسب نبوده و مدرسه بستری مناسب جهت آموختن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به دانش‌آموزان است.

تجهیز ۱۰۰ کتابخانه کلاسی مدارس آذربایجان شرقی همزمان با هفته کتاب

سعادتی خاطرنشان کرد: تغییر و تحولات حوزه فناوری، ناخودآگاه ما را به سمت تغییر سبک زندگی سوق خواهد داد و این تحولات بخشی از واقعیت‌های زندگی هستند که نباید اجازه داد برخی امور و رویدادهای فرهنگی بیش از حد تأثیر آن‌ها قرار گیرند.

وی ضمن قدردانی از اداره نوسازی در تجهیز مدارس جدید و در نظر گرفتن محلی برای مطالعه اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام گرفته است که صرف حدود یک میلیارد بودجه در طول شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ برای تجهیز کتابخانه‌ها اقدامی بسیار ارزشمند به شمار می‌آید.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم دقت و توجه بیش از پیش به حوزه کتاب و ادبیات نوجوانان گفت: نباید اینگونه باشد که سبد فرهنگی دانش‌آموزان ما با صرفاً با کتاب‌های ترجمه پر شده و جای کتب ایرانی خالی باشد. مدرسه بهترین بستر برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و حلم، بردباری و تأمل از ویژگی‌های کتاب‌خوانان بوده و امید است با استفاده از این ظرفیت، جامعه ما به سمت خرد و خردورزی حرکت کند.