تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3842022
شناسه : 3842022
تاریخ :
۲۰ پرونده کم فروشی به تعزیرات استان گلستان ارسال شد اقتصاد ایران: گرگان-مدیرکل استاندارد گلستان گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲۰ پرونده به دلیل کم فروشی به تعزیرات استان فرستاده شد که یکی از این پرونده ها محکومیت میلیاردی گرفت.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال برای نخستین بار دو واحد تولیدی از استان گلستان توانست از بین ۳۰ واحد کشوری نشان نمونه ملی را دریافت کند.

وی افزود: طی بازدیدهای انجام شده اکنون به این مرحله رسیدیم واحدهای تولیدی در مسیر درست و چارچوب استاندارد ملی و بین المللی پیش می‌رود.

مدیرکل استاندارد گلستان گفت: سال گذشته بعد از ۱۲ سال آزمون کارشناس‌های رسمی استاندارد در گلستان برگزار شد که در این آزمون ۶ نفر توانستند نمره قبولی و پروانه دریافت کنند که در آزمون امسال سه نفر قبول شدند و در حال گرفتن پروانه هستند.

وی یادآور شد: اکنون ۲۴ کارشناس رسمی پروانه دار در استان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تنها مرجع رسمی اندازه شناسی کشور توسط سازمان استاندارد انجام می‌شود، ادامه داد: امسال بیش از پنج هزار ترازو در استان بازدید شد که حدود پنج درصد آنها پلمب و یا از دور خارج شدند.

مدیرکل استاندارد گلستان گفت: سازمان‌های جهادکشاورزی، غله و تعاون روستایی موظف به گرفتن تأیید استاندارد هستند که ۴۶۰ باسکول مورد بازرسی واقع شد.

وی با اشاره به اینکه سه آزمایشگاه در استان مشغول فعالیت هستند، افزود: تمام آزمایشگاه‌های استان از تأیید صلاحیت استاندارد برخوردار هستند.

مدیرکل استاندارد گلستان با اشاره به اینکه در حوزه نازل‌های سوخت دو بار در سال بازدید می‌شوند، گفت: هزار و۳۰۰ نازل سوخت در گلستان هر ۶ ماه یک بار مورد ارزیابی و آزمایش قرار می‌گیرند که امسال استان گلستان به لحاظ عملکردی توانست رتبه دوم کشوری را کسب کند.

وی خاطرنشان کرد: در شهریور امسال فاز نخست آزمایشگاه آنالیز دستگاه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی در استان راه اندازی شد که فاز دوم این آزمایشگاه نیازمند ۳۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار است.

حسینی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای عالی استاندارد طی سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ محصولات کشاورزی چون گندم و برنج باید استاندارد سازی شوند که با وجود این آزمایشگاه این کار به راحتی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد خوراک دام و طیور کشور توسط استان گلستان تهیه می‌شود، افزود: با وجود آزمایشگاه آنالیز دستگاهی در استان کار استاندارد سازی در استان با سرعت بیشتر و هزینه کمتر انجام می‌شود.

مدیر کل استاندارد استان گلستان در خصوص با استاندارد سازی محصولات، گفت: اکنون استانداردها از حالت استانی خارج و ملی شده‌اند به این صورت که تمامی آزمایشگاه‌های استان دارای تراز ملی هستند و امکان صدور تاییدیه استانداردهای بین المللی را دارند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران از ۵۶ کشور اجازه صدور استاندارد بین المللی را دریافت کرده‌اند، افزود: اکنون محصولاتی که از استاندارد برخوردار باشند قابل پذیرش در ۱۶۰ کشور هستند.

حسینی یادآور شد: حدود هزار قلم‌کالا مشمول استاندارد سازی اجباری شده‌اند و امید داریم مردم بخصوص تولید کنندگان توجه بیشتری به استان استانداردسازی محصولاتی که اجباری نیستند، داشته باشند.