ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
حجتالاسلام محمد رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، اعطای مدرک به حافظان تخصصی قرآن کریم را از وظایف دارالقرآنهای سازمان تبلیغات اسلامی دانست و افزود: حفظ قرآن کریم در ۲ حوزه حفظ عمومی و تخصصی انجام میشود که در حفظ تخصصی اعطای مدرک نیازمند دقت و ظرافت ویژه است.
وی ادامه داد: در حفظ تخصصی، بر اساس سطح بندی، مدارک کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا توسط وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات به حافظان اعطا شده و وزارت علوم نیز این مدرک را تطبیق میدهد.
اعطای مدرک به حافظان تخصصی قرآن کریم در ۳ مرحله
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: اعطای مدرک همه ساله در ۳ مرحله شامل یک مرحله کتبی و دو مرحله شفاهی انجام شده و حافظان تخصصی قرآن کریم بر این اساس، سطحبندی میشوند.
حجت الاسلام رفیعی افزود: افرادی که در محله اول آزمون شفاهی حضور نداشتند، میتوانند در مقاطع و سطوح مختلف آزمون شفاهی که امروز چهارشنبه در حوزه اراک و پنجشنبه (فردا) در ساوه برگزار میشوند، شرکت کنند.
وی با اشاره به جایگاه مطلوب استان مرکزی در رشته حفظ قرآن کریم، تصریح کرد: در مرحله اول آزمون شفاهی قرآن کریم ۲۹۷ نفر و در مرحله دوم حدود ۷۰ نفر حضور دارند که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است همچنین ۲ مرد و ۲ خانم در اراک و ساوه، داوری این آزمون را بر عهده خواهند داشت.
وی گفت: دورههای متعدد عمومی تلاوت قرآن، تدبر در قرآن و رشتههای مختلف در حال برگزاری بوده و تا پایان ماه رمضان نیز تداوم دارد.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه دورههای تخصصی در زمینه تربیت معلم و تربیت مربی در رشتههای مختلف نیز در حال برگزاری است، گفت: تلاش میشود در شهرستانها و برخی روستاهای استان مرکزی نیز این دورهها همراه با اعطای مدرک، برگزار شود.