تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : خودرو
لینک : econews.ir/5x3840141
شناسه : 3840141
تاریخ :
پیکاپ «هانترپلاس زامیاد» رونمایی شد اقتصاد ایران: این پیکاپ که از لحاظ فنی، قدرت موتور، سیستم تعلیق و گیربکس، مناسب بازار ایران خواهد بود، در یک مراسم خاص و باشکوه رونمایی شد

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

شرکت زامیاد هفته جاری را با رونمایی از پیکاپ جدید خود آغاز کرد. پیکاپ هانترپلاس که قرار است به‌زودی است به سبد محصولات زامیاد اضافه شود، طی مراسمی خاص و باشکوه رونمایی و معرفی شد.

هانترپلاس که با موتور ۲لیتری به بازار عرضه می‌شود که قدرتی معادل ۲۲۶اسب‌بخار و گشتاوری معادل ۳۹۰نیوتون‌متر را برای این خودرو فراهم می‌کند.

این محصول مشترک شرکت چانگان چین و پژو-سیتروئن فرانسه که از سطح استاندارد یورو۵ بهره می‌برد، قرار است به‌زودی ازسوی زامیاد به بازار ایران راه پیدا کند.

در این مراسم مجید آقایی، مدیرعامل زامیاد این محصول را خودرویی دانست که از لحاظ فنی، قدرت موتور، سیستم تعلیق و گیربکس، مناسب بازار کشور خواهد بود.

برنامه «زامیاد» برای افزایش ۱۵درصدی تولید

مدیرعامل زامیاد طی این مراسم ضمن تقدیر از تمام کارکنان این شرکت اظهار کرد: «شرکت زامیاد این افتخار را دارد که ۶۶درصد سهم بازار حمل بار سبک کشور را برعهده داشته باشد و محصولات زامیاد در این سال‌ها توانسته‌اند حمل‌ونقل بار سبک را به‌صورت مویرگی در کشور انجام دهند.»

مجید آقایی درخصوص وضعیت تولید خودرو در این شرکت گفت: «در سال گذشته در شرکت زامیاد ۵۰هزار خودرو تولید کردیم که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، ۱۰درصد بیشتر بوده است و امید داریم که امسال هم این عدد با ۱۵درصد افزایش مواجه شود و به ۵۷هزار دستگاه برسد.»

مدیرعامل زامیاد همچنین عنوان کرد:‌ «در این مجموعه ۳۲۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۸۰۰ نفر در شرکت ایران‌کاوه در زمینه کاربری‌سازی مشغول به کار هستند که درحال‌حاضر با احتساب کارکنان زنجیره تامین و شرکت‌هایی که به‌صورت مستقیم در قطعه‌سازی و زنجیره تامین ما فعالیت دارند، این تعداد به ۳۰هزار نفر می‌رسد.»

وی تصریح کرد: «به‌ازای هر خودرو که تولید می‌کنیم، بین یک تا دو نفر اشتغال‌زایی داریم؛ یعنی اگر سال گذشته ۵۰هزار خودرو تولید کردیم، ۵۰هزار نفر اشتغالزایی نیز در شرایط فعلی کشورصورت گرفته که عدد بزرگی است.»

آقایی همچنین بیان کرد: «در سال گذشته ۳۷۰۰میلیارد تومان سود داشته‌ایم که در صنعت خودرو کشور، عدد مناسبی محسوب می‌شود.»

سبد محصولات متنوع «زامیاد»

آقایی در ادامه با اشاره به محصولات جدید زامیاد عنوان کرد: «محصولات جدیدی را در سال جاری به بازار معرفی کرده‌ایم و امیدواریم بخشی از آن‌ها را تا پایان سال و بخشی را هم اوایل سال آینده به تولید برسانیم.»

وی توضیح داد: «در بخش باری‌های نیمه‌سنگین، جدیدترین محصول ما شامل واندرتراک می‌شود که حدود دو ماه پیش رونمایی شده و در سطح تخصیص ارز است و با سگمنتی جدید در کنار دیگر محصولات ما قرار می‌گیرد.»

مدیرعامل زامیاد همچنین بیان کرد: «در حوزه خودروهای مسافری، اتوبوس ۱۲متری را به بازار معرفی کردیم که خطوط تولید آن آماده و در صف تخصیص ارز است و از اواخر سال تولید این خودرو را خواهیم داشت.»

وی افزود: «همچنین اتوبوس برقی رونمایی و به بازار معرفی شده است که می‌تواند برای حمل‌ونقل مسافری در بخش درون‌شهری مفید باشد. این اتوبوس در چند شهر تست شده و چند شهر دیگر هم منتظر تست این اتوبوس‌ها هستند.»

آقایی همچنین اظهار کرد: «در مورد ون هم در حال انتخاب محصول هستیم که به‌زودی نتایج آن را اعلام می‌کنیم.» وی همچنین تصریح کرد: «در این فرآیند، خودرو دوکابین چانگان هانترپلاس را هم معرفی کردیم و امیدواریم این محصول موردتوجه قرار گیرد. این خودرو از لحاظ فنی، قدرت موتور، سیستم تعلیق و گیربکس مناسب بازار ایران خواهد بود.»
برنامه‌های توسعه محصول؛ تولید و خدمات مهندسی در زامیاد

معاون طرح و برنامه زامیاد نیز در این مراسم با اشاره به سابقه بیش از نیم قرن این شرکت در حوزه تولید خودروهای تجاری سبک گفت: «این شرکت در سال ۱۳۴۲ تاسیس شده است و به‌صورت مستقیم بیش‌از ۳هزار نفر نیروی فعال دارد و تعداد شرکت‌های زنجیره‌ تامین آن به بیش از ۳۰۰ شرکت می‌رسد و گردش مالی سازمان به‌صورت سالانه ۲۸همت است.»

سیدمجتبی حسینی در ادامه بیان کرد: «زامیاد با پشتیبانی سابقه ۶۰ ساله و نیروی انسانی توانمند در آینده نزدیک مدعی شایسته‌ای در زمینه‌های مختلف توسعه محصول، تولید و خدمات مهندسی خواهد بود.»

وی در ادامه با نگاهی به سابقه تولید محصولات مهم این شرکت عنوان کرد:‌ «تولید این شرکت در سال ۱۳۴۲ با تولید کامیون‌های برند ولوو آغاز شد و در سال ۱۳۴۹ تولید وانت با برند نیسان را در دستور کار قرار داد. زامیاد در سال ۱۳۷۰ همکاری با برند ایویکو را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۳ تولید خودروهای دوگانه‎سوز و از سال ۱۳۸۷ تولید وانت دیزل نیسان و شوکا را در دستور کار قرار داد. درحال‌حاضر نیز نیمی از تولیدات شرکت به‌صورت دوگانه‌سوز هستند.»

معاون طرح و برنامه زامیاد اضافه کرد: «در سال ۱۳۹۴ تولید وانت پادرا در زامیاد آغاز شد و در سال ۱۳۹۶ پیکاپ ریچ به محصولات شرکت اضافه شد. در سال ۱۴۰۰ نیز پیکاپ کارون و پادراپلاس تولید شد و در سال ۱۴۰۳ نیز سالن رنگ PT و ED را راه‌اندازی خواهیم کرد.»

توسعه متوازن و تامین نیاز ناوگان باری و مسافری

حسینی همچنین در ادامه این مراسم با اشاره به چشم‌انداز زامیاد بیان کرد: «این شرکت به‌عنوان یکی از بهترین خودروسازان تجاری کشور رویکرد توسعه متوازن را در پیش خواهد گرفت و ماموریت ما تامین نیازهای ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر در داخل و خارج از کشور با هدف ارزش‌آفرینی برای ذینفعان از طریق طراحی و توسعه محصولات در سبد سوخت متنوع با کیفیت برتر و فناوری روز دنیا در سازمانی خلاق و نوآور خواهد بود.»

وی همچنین تصریح کرد: «در حوزه خدمات پس از فروش نمایندگی‌های این شرکت به‌صورت یکسان در سطح کشور توزیع شده و در مجموع ۲۷۶ نمایندگی در کشور فعال هستند.»

وی در ادامه شرکت‌های ایران‌کاوه (فعال در زمینه تولید انواع تریلر و اتاق بار و تولید قطعات و مجموعه‌های متنوع و پیچیده نظیر مجموعه شاسی)، زامیاد موتور (فعال در زمینه تولید محصولات تجاری سنگین، نیمه‌سنگین، کشنده و کامیون) و زامیاد یدک (راهبری خدمات پس از فروش محصولات و رایان‌تدبیرسرمایه (فعال در زمینه خرید و فروش و مدیریت سهام شرکت‌های زیرمجموعه) را به‌عنوان زیرمجموعه‌های زامیاد معرفی کرد.

سهم ۶۶درصدی محصولات «زامیاد» از حمل بار سبک

معاون طرح و برنامه زامیاد در ادامه عنوان کرد: «سهم محصولات زامیاد از حمل بار سبک کشور طی ۱۰سال گذشته (از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۲) ۶۶ درصد بوده است. این سهم در گروه سایپا ۱۲درصد و در میان رقبا نیز در مجموع ۲۲درصد بوده است.»

وی تصریح کرد: «در سال ۱۴۰۳ رکورد تولید روزانه را شکسته و به ۲۷۰ دستگاه در روز رسیدیم که این رکورد را مدیون تلاش‌های کارگران، مهندسان و کارشناسان و مدیریت سازمان هستیم.»

وی تصریح کرد: «زامیاد تنها در حوزه تولید تمرکز نکرده و روی شاخص‌های کیفیت هم کار کرده است. بر این اساس، روند میانگین شاخص‌های شرکت با ۶۷درصد بهبود، شاخص CIS با ۷.۵درصد بهبود و میانگین ۶ماهه شاخص C۱۰۰ با ۳۲درصد بهبود، استمرار روند بهبود کیفی سازمان را نشان می‌دهد.»

معرفی پروژه‌های توسعه محصول زامیاد

حسینی در تعریف پروژه‌های توسعه محصولی این شرکت هم گفت: «افزایش تولید خانواده پادراپلاس که در دو فاز تعریف شده، یکی از پروژه‌های توسعه محصول این شرکت است. در فاز نخست قرار است تمام قالب‌های بدنه به داخل کشور انتقال پیدا کند و تولید شود. فاز دوم هم شامل تریم داخل می‌شود که امیدواریم در سال آینده اتفاق بیفتد.»

وی افزود: «پروژه بعدی خودرو اکستند است که شامل افزایش فضای داخل کابین و استانداردهای ۸۵گانه می‌شود. این خودرو اواخر سال جاری یا ابتدای سال آینده به تولید خواهد رسید.»

وی همچنین بیان کرد: «کامیونت باراد هم در چهار سطح ۵.۵تن، ۶تن با کابین، ۶تن بدون کابین و ۹.۵تن عرضه خواهد شد. یک محصول ۱۹ تنی هم به‌صورت کامیون خواهیم داشت.»

وی ادامه داد: «اتوبوس ۱۲متری و ۱۸متری درون‌، اتوبوس برقی، میدل‌باس در دو نسخه وی‌آی‌پی ۱۸نفره و ۳۴نفره به بازار عرضه خواهد شد. محصول دیگر هم مینی‌تراک واندر است. درحال‌حاضر محصول پیکاپ دوکابین با نام هانترپلاس رونمایی خواهد شد و پیکاپ صحرا هم اولین دودیفرانسیلی است که در بازار به‌صورت تک‌کابین و دوکابین با پلت‌فرم کاملا داخلی عرضه خواهد شد.»

وی خاطرنشان کرد: «محصول دیگر محصول فرمان‌راست است که برای بازار آفریقا ساخته شده و از اواخر سال شروع به صادرات خواهد کرد و بازار هدف آن در حال حاضر کنیا است.»