ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
حسن بنی اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات برداشت زعفران از سطح ۸۸ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان آغاز شده و پیشبینی میکنیم از این میزان سطح زیرکشت، ۳۵۵ کیلوگرم زعفران خشک تولید شود.
وی با بیان افزایش ۱۰ درصدی سطح زیر کشت زعفران در سال جاری، افزود: از جمله دلایلی که سبب میشود زعفران شهرستان تفت عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب، کیفیت خاک مطلوب، چیدن گلهای آن هنگام صبح است که باعث عطر و طعم خاص زعفران این منطقه شده است.
بنی اسدی بیان کرد: عمده تولیدات زعفران شهرستان تفت از مناطق دره سیر علی آباد، نصرآباد و… است، که به بازارهای داخل استان صادر میشود.
وی اظهار کرد: بر اساس سند اصلاح الگوی کشت، زعفران در شهرستان تفت یکی از محصولات مورد توجه در سبد الگوی کشت به دلیل کم آببر بودن و اقتصاد خوب قرار گرفته است که توجه ویژهای به این محصول داریم و امیدواریم در سالهای آینده سطح زیر کشت افزایش یابد.
این مقام مسئول با بیان اینکه کاشت زعفران معمولاً در شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد یادآور شد: با خنک شدن هوا در اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه آبیاری زعفران شروع میشود که ظهور گلها و برداشت در اوایل آبان ماه آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت.