ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی صبح امروز پنجشنبه در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار با جمعیت هست میلیون نفر مددجو زیر پوشش سازمان بهزیستی هستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدید سازمان بهزیستی استفاده از ظرفیت محلات در قالب طرح بهزیست محله است، ادامه داد: در محلات مختلف مساجد، مدارس، خانه بهداشت و مؤسسات خیریه و خدمات بهزیستی وجود دارد که تلاش شده است از این ظرفیتها برای ارائه خدمات بهزیستی به مددجویان استفاده شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور هدف از اجرای طرح «بهزیست محله» را ارائه خدمات متنوع به شهروندان بیان و عنوان کرد: به طور نمونه در یک محلهای سالمندی نیاز به خدمات داشته باشد و یا فردی که دچار آسیب اجتماعی است نیاز به دخالت اورژانس اجتماعی دارد با استفاده از ظرفیتی که در آن محله وجود دارد خدمات بهزیستی ارائه خواهد شد.
وی، سه راهبرد اصلی در اشتغال مددجویان را مهارت آموزی، فرصت آفرینی و اشتغال پایدار دانست و گفت: در مرحله اول فرد مددجو برای توانمند شدن باید مهارت را بیاموزد و در مرحله بعدی فرصت آفرینی کند. در رویکرد بهزیست محله تلاش شده است از طریق سازمان آموزش فنی حرفهای خدمات مهارت آموزی به مددجویان ارائه شود.
حسینی از راه اندازی صندوق حمایت از اشتغال مددجویان خبر داد و اظهار کرد: در سال جاری یک هزار میلیارد تومان برای اشتغال افراد زیر پوشش بهزیستی از سوی این صندوق اختصاص یافته است که از این میزان ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان به استان خوزستان تخصیص یافته است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین در جهت کمک در اشتغال مددجویان شبکههای تسهیلگری و مراکز خدمات پشتیبانی شغلی مددجویان راه اندازی شده است که تاکنون ۱۷ مرکز در کشور ایجاد شده است که خوزستان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز است.
حسینی از تحقق ۵۰ درصدی برنامه اشتغال مددجویان در سال جاری خبر داد و گفت: این میزان در استان خوزستان ۶۷ درصد بوده است.