تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : فرهنگی
لینک : econews.ir/5x3833705
شناسه : 3833705
تاریخ :
تلاش نخبگان ایران، کشور را به قدرت برتر جهانی تبدیل کرد اقتصاد ایران: رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: امروز، دشمنان صهیونیستی و آمریکا به این حقیقت اذعان دارند که ایران در زمینه‌های آفند و پدافند یکی از قدرت‌های برتر جهانی است. این موفقیت حاصل تلاش و دقت علمی شما، نخبگان علمی کشور است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در همایش شصت و دومین جایزه البرز در بخش دانش‌آموزی که امروز سه شنبه، 15 آبان ماه در هتل ارم تهران برگزار شد، طی سخنانی تبدیل جمهوری اسلامی ایران به یکی از قدرت‌های برتر جهانی را حاصل تلاش و دقت علمی نخبگان علمی کشور دانست.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به جایگاه علم در رشد و بالندگی کشور اظهار داشت: در گذشته دزفول در معرض حملات موشکی قرار داشت و ما توانایی پاسخگویی نداشتیم. آسمان کشورمان فاقد سیستم دفاعی مناسب بود. اما امروز، دشمنان صهیونیستی و آمریکا به این حقیقت اذعان دارند که ایران در زمینه‌های آفند و پدافند یکی از قدرت‌های برتر جهانی است. این موفقیت حاصل تلاش و دقت علمی شما، نخبگان علمی کشور است.

خاموشی با بیان اینکه در دنیای امروز، محاسبات علمی حرف اول را می‌زند، تصریح کرد: ما افتخار می‌کنیم که آسمان و مرزهای امنیتی ما به لطف تلاش‌های علمی فرزندان این سرزمین گسترده‌تر شده است.

او خاطرنشان کرد: استقلال کشورمان موجب شده تا دشمنان نتوانند به خاک ما تجاوز کنند، و امروز از سرزمین‌های اسلامی که در معرض ظلم و ستم قرار دارند، دفاع می‌کنیم. با قدرت می‌گوییم که آمریکا در برابر دستاوردهای علمی فرزندان ما هیچ کاره است.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به ایجاد قدرت در نتیجه علم‌آموزی اظهار داشت: در روایت آمده است «العلم سلطان» یعنی علم قدرت می‌آورد. مرحوم حسینعلی البرز 62 سال پیش مؤسسه‌ای فرهنگی تأسیس کرد تا بگوید سرمایه‌ای که با تلاش و همت خود جمع‌آوری کرده، به دست فرزندان ایران می‌رسد تا مشکلات بشری را کاهش دهد.

 

 

او ادامه داد: ما افتخار می‌کنیم که نسل‌های آینده را از میان نوابغ برمی‌گزینیم و آینده‌ای روشن برای آنها رقم خواهیم زد. شما باید در مرزهای علم قرار بگیرید تا جهان به شما افتخار کند.

خاموشی با بیان اینکه علم در کشور ما سابقه‌ای بسیار عمیق دارد، گفت: این مسیر تمدن‌سازی امروز نیز ادامه دارد. علم را برای خدا بیاموزید. خداوند به شما عقل و توانایی داده است، و این نعمت علمی از سوی خداست که اگر بخواهد آن را از شما می‌گیرد. بنابراین علم را به قصد خدمت به خدا و انسان‌ها بیاموزید.

او با تأکید بر اینکه علم باید سودمند باشد و آن را منتشر کنید، خاطرنشان کرد: شما هستید که باید انقلاب علمی را رقم بزنید و مشکلات کشور را حل کنید. توانایی‌های اقلیمی کشور ما، به ویژه در زمینه انرژی سبز، پتانسیل‌های بزرگی دارند.

رئیس سازمان اوقاف به حمایت‌های علمی سازمان اشاره کرد و گفت: مشکلات ناترازی انرژی را می‌توان با علم حل کرد، و در سازمان وقف نیز قصد داریم با راه‌اندازی نیروگاه‌های جدید حدود 53 مگاوات به تولید انرژی کشور اضافه کنیم. همچنین در زمینه پزشکی نباید به خارج از کشور وابسته باشیم، و این امکان به لطف شما فراهم است. از مراکز دانش‌بنیانی که اوقاف از آنها حمایت می‌کند، بازدید کنید تا اقدامات صورت‌گرفته را مشاهده نمایید.

خاموشی با تأکید بر فعالیت در زمینه هوا و فضا اظهار داشت: این حوزه می‌تواند عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران کند و تسلط بر فضا به تسلط بر خاک و منابع آن نیز منجر می‌شود. در حوزه امنیت غذایی نیز قدرت داریم و باید به آن ورود کنیم. کشور ما با اقلیم خشک و گرم خود، به بهره‌وری مناسب از منابع آب نیاز دارد، و دانشمندان ما توانایی زیادی در این زمینه دارند.

او ادامه داد: بهره‌وری بهینه از آب و خاک می‌تواند به صادرات در این بخش کمک کند. در عرصه فناوری نیز نباید از دنیا عقب بمانیم. باید پلتفرم‌های مناسب ایجاد کرده و الگوریتم‌های نوین تولید کنیم. فناوری امروز جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی است.

خاموشی تصریح کرد: در عین حال باید محصولات ضروری مردم را ارزان‌تر کنیم و هزینه‌های درمان بیماری‌ها را کاهش دهیم. جریان درمان باید اصلاح شود، تا علم نافع به کمک انسان‌های مؤمن و فرهیخته بیاید. علم نافع علمی است که به انسان‌ها کمک می‌کند تا به سوی ایمان و آخرت‌طلبی حرکت کنند. انسان بی‌ایمان تحت سلطه دشمنان قرار می‌گیرد.

شصت و دومین دوره جایزه البرز، باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور، توسط زنده‌یاد حسینعلی البرز با وقف تمامی اموال خود در بنیاد فرهنگی البرز تأسیس شد. در طول بیش از شش دهه، بیش از 6000 نفر از برترین‌های علمی کشور از این بنیاد شناخته و مورد تقدیر قرار گرفته‌اند. این جایزه هر سال به برترین‌های علمی کشور از مقاطع مختلف تحصیلی، از دانش‌آموز تا دانشجو، طلبه و دانشمند اعطا می‌شود.

انتهای پیام/