تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3832713
شناسه : 3832713
تاریخ :
فرآیند دیدنی کاشت و برداشت ترب ژاپنی اقتصاد ایران: واسابی یا تُرب ژاپنی گیاهی است از تیرهٔ شب‌بوها (Brassicaceae). ریشه واسابی مزه‌ای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه می‌شود با غذاهای ژاپنی همچون سوشی و ساشی‌می (ماهی خام) مصرف می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرادید: واسابی یا تُرب ژاپنی گیاهی است از تیرهٔ شب‌بوها (Brassicaceae). ریشه واسابی مزه‌ای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه می‌شود با غذاهای ژاپنی همچون سوشی و ساشی‌می (ماهی خام) مصرف می‌شود.

پ