تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : راهنمای خرید
لینک : econews.ir/5x3831237
شناسه : 3831237
تاریخ :
پایان هفدهمین دوره المپیاد آتش نشانان معادن کشور در چادرملو اقتصاد ایران: هفدهمین دوره المپیاد آتش نشانان معادن کشور که از هفتم تا نهم ابان ماه به مدت سه روز در مجتمع معدنی چادرملو...

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بازار -

هفدهمین دوره المپیاد آتش نشانان معادن کشور که از هفتم تا نهم ابان ماه به مدت سه روز در مجتمع معدنی چادرملو با حضور 30 تیم از آتش نشانان صنایع و معادن استانهای مختلف و یک تیم مهمان از سازمان آتش نشانی اردکان برگزار گردید، با قهرمانی تیم آتش نشانی فروکروم جغتای (پارت گوال) در مراحل علمی و عملیاتی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی چادرملو، همچنین تیم های آتش نشانی گل گهر و جلال آباد زرند، کک سازی و پالایش قطران زرند، چادرملوی الف و طلای موته به ترتیب رتبه‌های دو تا پنجم را از آن خود کردند.
در مراسم پایانی این دوره از مسابقات، مهندس داودی مدیر مجتمع معدنی چادرملو با گرامیداشت چهلمین روز جان باختن جمعی از معدنکاران کشورمان و تسلیت مجدد به خانواده های داغدار این عزیزان گفت: حادثه معدن معدنجوی طبس اهمیت کار پرسنل ایمنی و تیم نجات را در معادن برجسته کرد .
داودی با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات شاهد مهارت‌ها و رفاقت باور نکردنی میان تیم‌های معدنی کشور بودیم گفت:
اهمیت به مقوله ایمنی یک فضیلت اخلاقی است که همه شرکت کنندگان نشان داده‌اند برندگان واقعی آن هستند.
امیر ولدخانی مدیر ایمنی، بهداشت و محیط ایمیدرو در ادامه مراسم در خصوص ارزیابی ریسک معادن تجدیدنظرهایی در حال انجام و ارزیابی و نحوه ارزیابی و نظارت بر معادن در حال تغییر است و خوشبختانه تصویب شد روشی که با زحمات همکاران شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران برای ارزیابی ریسک تهیه شده با تغییرات و ساده‌سازی‌هایی در سطح کشور اجرا شود.
وی افزود: هر زمان بحرانی اتفاق بیفتد اولین گروهی که حضور می‌یابند همکاران امداد و نجات و آتش نشانی هستند که این مساله مسئولیت ما را در به روز رسانی توانایی‌های این عزیزان سنگین‌تر می‌کند.
 بر اساس همین گزارش همچنین امیر ولدخانی مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست ایمیدرو گفت: گزارشی از آسیب شناسی بحران‌های اخیر کشور ارائه شده است که بر اساس آن سه عامل اصلی برای عدم موفقیت در مدیریت بحران کشور مطرح شده است که 85 درصد ضعف اطلاعات ضروری، 80 درصد خطای انسانی و 60 درصد صلاحیت مامورین و این نشان می‌دهد که تقریبا در تمام بحران‌ها ما در این سه حوزه ضعیف بوده‌ایم.
وی ادامه داد: ما در حوزه ایمنی می‌توانیم اطلاعات لازم را از ارزیابی ریسک به دست بیاوریم و هر خطری که می‌تواند منجر به بحران شود در هنگام نوشتن سناریو شناسایی کرده و اطلاعات لازم را داشته باشیم تا در صورتی که اقدامات پیشگیرانه مثمرثمر نبود و بحران اتفاق افتاد اطلاعات لازم را داشته باشیم.
گفتنی است در پایان این مراسم دو تیم آتش نشانی اردکان به دلیل حضور در مسابقات و زغال‌سنگ البرز مرکزی به دلیل کمترین خطا در مسابقات شایسته تقدیر شناخته شدند.