ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلصالائمه ظهر شنبه در آئین اختتامیه طرح شهید عجمیان با تاکید بر اهمیت زیرساختهای آموزشی اظهار کرد: داشتن فضای مناسب آموزشی از اصول اولیه برای ارتقای کیفیت آموزش است.
فرزاد مخلص الائمه افزود: در سطح استان، بیش از ۲ هزار نفر در قالب ۳۰ گروه جهادی ساماندهی و در این راستا بالغ بر ۲۹۰ میلیارد ریال هزینه شد که بخشی از این اعتبار توسط دولت و ۱۴۰ میلیارد ریال آن توسط خیرین تأمین شده است.
وی بیان کرد: این منابع برای توسعه و تجهیز کلاسهای درس، تعمیرات و رنگآمیزی، توزیع تجهیزات، و آسفالت محوطه مدارس به کار رفته است.
استاندار مرکزی همچنین به ساختوسازهای جدید اشاره کرد و افزود: در سال جاری، ۱۴ مدرسه جدید با ۵۸ کلاس و در هفته دولت نیز ۲۰ مدرسه دیگر با ۷۹ کلاس به شبکه مدارس استان مرکزی افزوده شد.
وی به تأسیس بزرگترین طرح مدرسهساز کشور در ساوه اشاره کرد و افزود: تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان مرکزی جمع آوری شده و در حال حاضر هیچ گونه مدرسه کانکسی در استان وجود ندارد.
افزایش امکانات آموزشی در مناطق کم برخوردار اولویت باشد
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز با اشاره به تلاشهای مشترک جهت پیشبرد طرح شهید عجمیان گفت: این طرح نمادی از همکاری و همدلی میان دستگاههای اجرایی و بخشهای مختلف اجتماعی است.
حسین مولوی افزود: ایجاد محیطی سالم و ایمن برای دانشآموزان، رسالت و مسئولیتی است که ما به آن پایبندیم اما پایه و اساس اجرای این پروژه بر اصل تربیت دانش آموزان در کار جهادی استور است.
وی گفت: در این مسیر، اولویت افزایش امکانات آموزشی و رفع کمبودها در مناطق کمبرخوردار استان مرکزی است، تا هر دانشآموز، صرفنظر از محل زندگی خود به فضایی مناسب برای تحصیل دسترسی داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: در امتحانات سال جاری، آموزش و پرورش استان در حوزه کیفیت، عملکرد چشمگیری داشته است چنانچه میانگین معدل رشته تجربی یک نمره افزایش یافته، در رشته ریاضی به ۹۷ درصد رسیده، و در رشته انسانی نیز با ۳.۷ درصد افزایش همراه بودهایم و همانند سال گذشته، جزو پنج منطقه سبز کشور قرار گرفتهایم.