ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، شادی مالکی، مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد: فرسودگی ناوگان حمل و نقل یکی از چالشهای بزرگ مدیریت شهری است. در تهران حدود ۸۰ هزار دستگاه تاکسی در حال تردد است که بیش از نیمی از آنها فرسودهاند و مشکلات فنی و ایمنی جدی دارند، با تدابیر انجام شده در این دوره از مدیریت شهری شهرداری تهران، ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی، ۱۰ هزار دستگاه ون برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده شده است. همچنین از طریق شرکتهای خودروسازی تا پایان سال ۱۴۰۳ موارد دیگر محقق خواهد شد.
وی درباره تنوع خودروهای پیشنهادی در طرح نوسازی تاکسی گفت: برای نخستین بار به جای یک نوع خودرو، ۴ نوع خودرو در سبد پیشنهادی رانندگان تاکسی متقاضی نوسازی خودرو قرار گرفت که عبارت است از خودروی بنزینی سمند سورن پلاس محصول شرکت ایران خودرو، خودروی برقی چانگان محصول شرکت سایپا، خودروی بنزینی بی ۵۱۱ محصول شرکت فردا موتور و خودروی برقی جی سون محصول شرکت کرمان موتور، همچنین برای نخستین بار تسهیلات ویژهای نیز برای نوسازی ناوگان در نظر گرفته شده است.
مالکی بیان داشت: ارزش اسقاط خودروهای فرسوده با قیمت مصوب اعلام شده و توسط مراکز اسقاط پرداخت خواهد شد. تاکسیرانان از دو روش مراجعه به دفاتر شرکتهای تاکسیرانی و یا مراجعه به سایت nnhk.ir نسبت به نوسازی ناوگان خود اقدام کنند.
وی افزود: استفاده از تاکسیهای برقی در اماکن پرتردد از جمله فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) و ترمینالها در حال اجرا است. برای رفاه حال تاکسی راننده زیرساختهای شارژ تاکسیهای برقی در نقاطی از شهر تهران شامل پایانی اتوبوسرانی کاوه، میدان آزادی، نمایشگاه بین المللی تهران، برج میلاد، پارکینگ طبقاتی طالقانی، بوستان یاس فاطمی و پارکینگ طبقاتی سعدی فراهم شده است و تا پایان سال جاری نیز ایستگاههای شارژ جدید به این زیرساختها افزوده خواهد شد.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران خاطر نشان کرد: سیاست برقیسازی ناوگان تاکسیرانی به منظور کاهش آلودگی هوا و ایجاد هوای پاک در تهران با قدرت پیگیری میشود. ضمناً به زودی اولین گروه خودروی برقی شهرداری تهران نیز وارد کشور خواهد شد.