ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و هیئت همراه با حضور در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در قم با حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر این نهاد حوزوی دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار دکتر سروری ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس معارف اسلامی سطح کشور، اظهار کرد: توجه به معارف اسلامی یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است که ایشان در نامهای که ابتدای سال ۱۳۹۹ به دانشگاه آزاد مرقوم فرمودند «گسترش فضای انقلابی»، «حفظ کیان دانشگاه» و «ارتقای علمی» را خواستار شدند.
وی افزود: در دوره مدیریتی جدید دانشگاه آزاد به ریاست دکتر طهرانچی، در کنار افزایش کیفی فعالیتها، افزایش کمی برنامهها هم دیده شد که در همین راستا تعداد دانشجویان از ۸۵۰ هزار نفر به یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر افزایش پیدا کرد که رشد ۵۰۰ هزار نفری را شاهد هستیم.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور، ارتقای کیفیت در پذیرش پایان نامههای ارشد و دکتری را از دیگر فعالیتها برشمرد و افزود: یکی دیگر از اقدامات جلوگیری از پذیرش بدون ضابطه دانشجو در مقطع دکتری بود که در گذشته کمتر مورد توجه قرار میگرفت و از سویی معاونتهای دانشگاه هم به شکل تخصصی درآمد که شامل چهار معاونت «علوم انسانی و هنر»، «علوم مهندسی»، «مهارتی و تربیتی» و «علوم پزشکی» میشود.
وی با اشاره به تأسیس دبیرستانهای معارف اسلامی صدرا که یکی از مهمترین اقدامات دانشگاه آزاد بوده، ادامه داد: تاکنون ۱۲ مدرسه معارف اسلامی صدرا ویژه دختران و پسران در کشور راه اندازی شده است که ۹ مدرسه برای دختران و ۳ مدرسه مربوط به پسران است و در همین راستا لازم است ارتباط تنگاتنگ با حوزههای علمیه خواهران داشته باشیم و نگاهمان این است که از ظرفیت حوزههای علمیه خواهران برای جهت دار کردن فرهنگی و تربیتی برنامهها به خوبی استفاده کنیم.
در ادامه دیدار حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به آیه «وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلأَعلَونَ إِن کُنتُم مُّؤمِنِینَ؛ سستی مکنید و غمگین نشوید، که شما [از دیگران] برترید، [البتّهّ] اگر با ایمان باشید»، اظهار کرد: در راستای تحقق این آیه، جمهوری اسلامی فرصت بسیار خوبی است که به علو و برتری برسیم و از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی از ولیدههای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، تقویت، حمایت و هدایت این دستگاه تعلیم و تربیت را وظیفه حوزههای علمیه میدانیم.
وی ادامه داد: در زمانی قرار داریم که دنیای کفر در شرق و غرب عالم با تمام توان قد برافراشته و دست به دست هم داده اند تا انهدام اسلام، انقلاب اسلامی و همه معنویت خواهی و خداخواهی را منهدم و ویران کنند و بر ما لازم است تا از همه ظرفیتها و فرصتها برای مقابله با دشمنان اسلامی بهره مند شویم و در این راستا بیش از پیش هم افزایی و همکاری داشته باشیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: باید از همه ظرفیتهایی که میتواند ۲ دستگاه حوزههای علمیه خواهران و دانشگاه آزاد را به تعالی و ترقی و هم افزایی برساند تا این رشد و تعالی بتواند مشکلات موجود در نظام جمهوری اسلامی را کاهش داده و موجبات سربرافراشتن نظام اسلامی را سبب شود، استفاده کنیم و به مدد و کمک هم این مسیر تعالی را بپیماییم.
وی در پایان با بیان این که آماده همکاری همه جانبه با دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، گفت: جا دارد نمایندهای از هر دستگاه معرفی شود تا همه عرصههایی که میتواند موجب ارتقا و تعالی نظام و تعلیم و تربیت اسلامی در کشور شود را شناسایی کنند و با هم افزایی این عرصهها و ظرفیتها تبدیل به یک سند عملیاتی شود.
در این دیدار معاونان فرهنگی، آموزش و پژوهش حوزههای علمیه خواهران نیز حضور داشتند که ضمن ارائه گزارشی از فعالیت معاونت متبوع، عرصههای همکاری خود را تشریح کردند.