تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3811807
شناسه : 3811807
تاریخ :
اعتبارات به کدام شرکت‌های دانش بنیان تعلق می‌گیرد؟ اقتصاد ایران: به گفته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با توجه به وضعیت منابع دولتی، تجهیزات آزمایشگاهی و یا تخصیص اعتبارات هنگفت برای ایجاد زیرساخت‌ها به مراکزی تخصیص داده می‌شود که خدمات فناورانه و محصول محور ملی ارائه کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز از پژوهشکده تروما دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت بازدید و در نشست مشترک با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونان دانشگاه، رئیس پژوهشکده تروما اظهار کرد:  پژوهشکده‌های سلامت‌محور می‌توانند در کاهش آسیب و افزایش سطح سلامت تاثیر به سزایی داشته باشند و باید از آنان حمایت شود. 

وی با بیان اینکه دولت چهاردهم برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به ویژه ‌شرکت‌هایی که در زمینه سلامت فعالیت دارند تاکید دارد، گفت: با توجه به وضعیت منابع دولتی، تجهیزات آزمایشگاهی و یا تخصیص اعتبارات هنگفت برای ایجاد زیرساخت‌ها به مراکزی تخصیص داده می‌شود که خدمات فناورانه و محصول محور ملی ارائه کند و مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر حمایت از طرح‌های کاربردی شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد:  برنامه‌های پژوهشکده تروما گیلان از جمله در حوزه هوش مصنوعی و صنایع مرتبط به آن مشروط به نوع خدمات منحصربه‌فرد و خاص بودن آن مورد حمایت قرار می‌گیرد.  

به گزارش تسنیم، پژوهشکده ترومای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان مشتمل بر مراکز تحقیقات ترومای جاده‌ای، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، علوم اعصاب و ارتوپدی است که مأموریت اصلی پژوهشکده تروما دانشگاه علوم پزشکی گیلان تولید علم و فناوری در حوزه سلامت، توسعه تحقیقات سلامت است. 

پژوهشکده ترومای دانشگاه علوم پزشکی گیلان نخستین پژوهشکده تأسیس‌شده در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور است و مرجعیت علمی با استفاده از پژوهش‌های کاربردی و اثرگذار در زمینه‌ی تروما در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی از چشم‌انداز آن است.  

انتهای پیام/.