تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3810544
شناسه : 3810544
تاریخ :
بهترین روش پخت سوپ هویج و تره برای روزهای پاییزی اقتصاد ایران: سوپ هویج و تره از جمله بهترین سوپ هایی است که می تواند در روزهای سرد پاییز و زمستان شما را گرم نگه دارد و سرشار از خاصیت است که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه همشهری، سوپ از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای پاییز و زمستان است. یکی از مهمترین مواد اولیه که پایه اصلی تهیه سوپ‌های مقوی محسوب می‌شود، هویج است. این پاییز پخت سوپ هویج و تره را امتحان کنید و از خوردن یک کاسه سوپ مقوی در هوای خنک لذت ببرید.

ترکیب هویج و سبزیجات پرخاصیتی مانند تره می‌تواند یک سوپ خوشمزه و مقوی بسازد.

نام: سوپ هویج و تره

تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: یک ساعت

مواد لازم:

هویج پخته: ۵ عدد

تره :یک دسته کوچک

سینه مرغ : یک عدد کوچک

پیاز : یک عدد

خامه صبحانه : یک لیوان

شیر: یک لیوان

آب : ۳ لیوان

برنج : یک و نیم لیوان

نمک و زعفران : به میزان کافی

روش تهیه:

۱. مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه پیاز تفت دهید. مقداری نمک و زعفران هم اضافه کنید.

۲. آب و برنج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا با هم بپزند.

۳. بعد از نیم ساعت هویج را به سوپ اضافه کنید و مواد را به وسیله مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید.

۴. تره ریز شده و شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ یک ربع با حرارت ملایم بجوشد. در مرحله آخر هم خامه را اضافه کنید.

نکته: قبل از اضافه کردن خامه آن را با کمی از مایه سوپ ترکیب کنید تا هم‌دمای مواد شود.