دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه افتتاح شد
اقتصاد ایران: کرمانشاه- رییس دانشکده علوم تغذیه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه بت ظرفیت ۲۰۰ دانشجو افتتاح شد.
ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، احسان صادقی بعد از ظهر جمعه در حاشیه آئین بهره برداری دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این دانشکده از سال ۱۳۹۹ در مساحت ۵۵۰ متر در ۲ طبقه طراحی و آغاز شده است.
وی افزود: اعتبار ساخت دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه ۲۵ میلیارد تومان از محل درآمد دانشگاه تأمین شده است.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دانشکده به لحاظ فیزیکی و ساختمانی دارای ۲۲ کلاس که برای اساتید و برگزاری کلاسهای مقطع تحصیلات تکمیلی و دکتری مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در پایان به عنوان کرد: در حال حاضر دانشکده «علوم تغذیه و صنایع غذایی» کرمانشاه در شش رشته از مقطع کارشناسی تا دکتری ۲۰۰ دانشجو مشغول تحصیل دارد.