ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، عطا حسنپور در سخنانی، اظهار داشت: در نخستین روز حضور ارزیاب یونسکو، غار «کلدر» و محدوده حفاظت شده آن مورد بازدید قرار گرفت.
وی با اشاره به حفاظت مشترک محیطزیست استان و یگان حفاظت میراثفرهنگی لرستان از این منطقه، اضافه کرد: در کنار غار «کلدر»، زیرساختهای گردشگری روستای «قلعه سنگی» از جمله دو اقامتگاه بومگردی توسط ارزیاب یونسکو بررسی شد.
مدیرکل میراثفرهنگی لرستان، تصریح کرد: این دو اقامتگاه بومگردی زیر نظر اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان و به سبک محلی سنتی و بومی به گردشگران خدمات ارائه میکنند.
حسنپور، اضافه کرد: همچنین در روز نخست، غار «قمری» مورد بازدید ارزیاب یونسکو قرار گرفت که وی از چشمانداز بالا از شهر خرمآباد، قلعه «فلکالافلاک» و «گرداب سنگی» بازدید کرد.
وی گفت: همچنین ارزیاب یونسکو از دهکده گردشگری «مخملکوه» در شمال غربی خرمآباد بازدید به عمل آورد.
مدیرکل میراثفرهنگی لرستان، گفت: در پایان برنامههای روز نخست حضور ارزیاب یونسکو، نشست مشترکی با حضور برخی اعضای تشکلهای مردمنهاد و شهردار خرمآباد در محل سالن اجلاس اتاق بازرگانی برگزار شد.
حسنپور، ضمن تقدیر از مدیریت ارشد استان و همه مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با پرونده ثبت جهانی دره خرمآباد، بیان داشت: رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد باهمت و همکاری بینبخشی و همکاری و همراهی مردم انجام شده است.
وی ضمن تقدیر ویژه از همراهی همه شهروندان، اضافه کرد: مردم خرمآباد در هفتههای گذشته ضمن حمایت همهجانبه از این اتفاق مهم، اقدامات گستردهای را در این راستا انجام دادهاند.
بنابراین گزارش، پرونده ثبت جهانی دره خرمآباد، بهعنوان تنها پرونده ارسالی کشورمان به یونسکو، در روزهای اخیر مورد بررسی ارزیاب این سازمان بینالمللی فرهنگی قرار میگیرد.