تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3773456
شناسه : 3773456
تاریخ :
میان‌ وعده‌های سالم دانش‌آموزان را جدی بگیریم اقتصاد ایران: اهواز -کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت:تغذیه نامناسب در دوران کودکی می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری برای سلامتی داشته باشد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، آمنه مصیبی دهکردی ظهر امروز یکشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای بر اهمیت تغذیه سالم دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: تغذیه نامناسب در دوران کودکی می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری برای سلامتی در بزرگسالی داشته باشد، به همین منظور توصیه‌هایی برای والدین و مسئولان مدارس ارائه داده شد.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه برخی از مواد غذایی که در گروه هله‌هوله قرار می‌گیرند، به طور کامل مضر نیستند، اما مصرف مداوم آن‌ها توصیه نمی‌شود، عنوان کرد: می‌توان هفته‌ای یک تا ۲ بار از موادی مانند پاپ کورن، ژله خانگی، بستنی و کاکائو به عنوان تنوع در تغذیه دانش‌آموزان استفاده کرد.

وی همچنین به اهمیت ارائه میان‌وعده‌های سالم در مدارس اشاره و اظهار کرد: بوفه مدارس باید به جای فروش مواد غذایی ناسالم مانند چیپس و پفک، میوه‌ها و آجیل‌های خشک را به صورت تک‌نفره به دانش‌آموزان عرضه کنند.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اهمیت تنوع در تغذیه دانش‌آموزان، پیشنهاد داد: مخلوط نان و پنیر با سبزیجات، ساندویچ نان، پنیر و گردو و ساندویچ نان و تخم‌مرغ و کره از گزینه‌های مناسب برای میان‌وعده هستند.

دهکردی گفت: آب‌میوه‌های طبیعی مانند پرتقال، هویج و انار نیز برای صبحانه دانش‌آموزان بسیار مفید هستند. همچنین مصرف آجیل، لبنیات کم‌چرب و میوه‌های خشک نیز توصیه می‌شود.