ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پوریانی شب شب در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و اداری که با حضور رؤسای ستادی و زندانها و مدیران ستاد دیه و بنیاد تعاون زندانیان استان برگزار شد، کاهش جمعیت کیفری و اتمام پروژههای در حال ساخت و مولدسازی و تحول در امور زندانبانی و ساماندهی وضعیت زندانیان را از مهمترین برنامههای زندانهای مازندران برشمرد.
پوریانی صداقت، احترام متقابل، برنامه ریزی منسجم و دانایی محوری را از مهمترین رفتار مدیریتی عنوان کرد و مدیریت یکپارچه سازی در امورات زندانبانی و ارتقای وضعیت زندانیان و همچنین رسیدگی به مشکلات خانواده زندانیان را از برنامههای راهبردی در نظام زندانبانی و رسیدن به اهداف عالیه سازمانی خواند.
پوریانی گفت: کاهش جمعیت کیفری با سازماندهی نظام تعاملات بین سازمانی و اعمال سیاست تأثیرگذاری حبس و توجه به رأفت اجتماعی و قانونی، کاهش آسیبهای ناشی از تحمل کیفر حبس نسبت به زندانیان و خانواده@های آنان، پیشبرد اهداف بازپرورانه و اتخاذ تدابیر مناسب جهت تکمیل فرایند اصلاح آنان و ارتقای وضعیت زندانیان از جمله اهداف و برنامههای ماست.
مدیر کل زندانهای استان مازندران یکی از برنامههای مؤثر در زندانها را اشتغالزایی برای زندانیان عنوان کرد و اظهارداشت، رویکرد سازمان زندانها، رونق اشتغال صنعتمحور است.
وی تصریح کرد: توسعه اشتعال صنعت محور باید در دستور کار جدی بنیاد تعاون زندانیان و انجمن حمایت از زندانیان استان قرار گیرد. پوریانی افزود: رونق اشتغال نه تنها موجبات رضایتمندی زندانیان و تکمیل فرآیند اصلاحی و تربیتی سازمان زندانها را به ارمغان خواهد آورد، بلکه در ساماندهی وضعیت خانواده زندانیان نقش به سزایی دارد و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم ورزید.
مدیرکل زندانهای استان مازندران به رفاهیات کارکنان زندانهای استان اشاره کرد و گفت: زندانبانی شغلی طاقتفرسا و مشقت باری است و با وجود استرس مستمر و دغدغه مندانه های اجتماعی، خستگی روحی و روانی و افسردگی در زندگی کارکنان زندانها نمود دارد و لازمه آن فراهم نمودن امکانات و تجهیزات رفاهی است که فعلاً وضعیت خوبی نداریم و یکی از دغدغههای اصلی و اولویت کاری بنده در زندانهای مازندران به این موضوع معطوف خواهد شد.
وی تاکید کرد، حضور مؤثر مدیران و کارکنان در پست سازمانی و همچنین میزان کسب موفقیت در حوزه اداری و اعمال سیاستهای سازمانی و تحقق آن را از شاخصهای ارزیابی برشمرد که موجبات ارتقای شغلی را برای همکار فراهم خواهد آورد.
استفاده از ظرفیتهای درون سازمانی و برون سازمانی و دستگاههای اجرایی استان در جهت حمایت از خانواده زندانیان، دعوت به همکاری خیرین جامعه، اخذ رضایت از اولیای دم و شکات، پویاسازی مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج و توجه ویژه به مراقبتهای الکترونیکی و استفاده پابند از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه برنامه ریزی به آن اشاره شد.