تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3762548
شناسه : 3762548
تاریخ :
با پخت این غذای لذیذ سوگلی خانواده شوهر شوید اقتصاد ایران: خورش البالو با کوفته قلقلی یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

پارسی دی: خورش البالو با کوفته قلقلی یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است که از ترکیب آلبالو با کوفته قلقلی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

خورشت ها در کنار یک پلو زعفرانی یکی از غذا های بسیار ساده و خوش طعم ما ایرانی ها می باشد که در طعم و مزه های مختلفی تهیه می شود. اما خورشت آلبالو با گوشت قلقلی یا همان کوفته قلقلی بسیار شیک و ساده است و طعم و مزه خوبی دارد و شما می توانید با یک بسته آلبالو فریزری این خورشت خوش طعم ایرانی را به همراه پلو زعفرانی می توانید سرو کنید.

مواد لازم

آلبالو بدون هسته ۳۰۰ گرم
شکر ۲ ق سوپ خوری
خلال پسته ۱۰۰ گرم به دلخواه
کره ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آردنخودچی ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه خورش آلبالو با کوفته قلقلی

با پخت این غذای لذیذ سوگلی خانواده شوهر شوید

مرحله اول: تهیه کوفته قلقلی

ابتدا باید کوفته قلقلی ها را تهیه کنید برای این کار پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و ادویه ها و آرد نخودچی خوب ورز دهید تا کاملا مسنجم شود و بعد از مواد به اندازه دلخواه بردارید و در دست گرد کنید و داخل سرخکن یا روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله دوم: تفت دادن آلبالو

آلبالو ها را که از قبل هسته گیری کرده از فریزر خارج کنید، کره را داخل قابلمه بی اندازید و بعد از ذوب شدن آلبالو ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد شکر را اضافه کنید و درب قابلمه را برای چند دقیقه قرار دهید تا شکر ذوب و به خورد مواد برود.

مرحله سوم: پخت خورش

در ادامه باید کوفته قلقلی های سرخ شده را نیز اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید حالا کمی زعفرانی و خلال پسته و سبزی معطر به دلخواه مانند جعفری را اضافه کنید و هم بزنید و برای نیم ساعت درب قابلمه را بسته تا خورش جا افتاده شود اصلا نیازی به افزودن آب نیست و بعد از پخت مزه را بچشید و به دلخواه با ذائقه خود تنظیم کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت خورش آلبالو با گوشت قلقلی

میزان شکر را می توانید با نوجه به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید.

می توانید بجای کره از روغن استفاده کنید ولی طعم کره محسوس است.

می توانید از هر سبزی معطری که دم دست دارید به دلخواه استفاده کنید.

افزودن خلال پسته برای خوشمزه تر شدن می باشد و می توانید حذف کنید.