تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3757111
شناسه : 3757111
تاریخ :
فرآیند تهیه شیرینی پای زردآلو به روش آشپز روسی اقتصاد ایران: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه شیرینی پای زردآلو را درست می‌کند

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

فرادید: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد گندم، ۱۰۰ گرم کره، بکینگ پودر کیک ۱/۲ قاشق چایخوری، خامه ترش یا ماست ۱۰۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکر وانیلی ۱/۲ قاشق چایخوری و برای پر کردن: گردو ۲۰۰ گرم، مربای زردآلو ۳ قاشق غذاخوری و برای شربت: عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب گرم ۲ قاشق غذاخوری این پای زردآلو را درست می کند.

پ