تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3751027
شناسه : 3751027
تاریخ :
پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه اقتصاد ایران: روزانه حدود ۱۵ هزار پرس غذا برای زائران اربعین و موکب‌های بین راه در مرز چذابه توسط بنیاد مستضعفان تهیه و توزیع می‌شود، این کار تا سه روز بعد از پایان مراسم اربعین ادامه دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

ایسنا: روزانه حدود ۱۵ هزار پرس غذا برای زائران اربعین و موکب‌های بین راه در مرز چذابه توسط بنیاد مستضعفان تهیه و توزیع می‌شود، این کار تا سه روز بعد از پایان مراسم اربعین ادامه دارد.

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه

پخت و آماده‌سازی غذا در مرز چذابه