تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3734403
شناسه : 3734403
تاریخ :
آمارنامه تجهیزات پزشکی سال 1402 منتشر شد اقتصاد ایران: آمارنامه واردات تجهیزات پزشکی که برای دومین سال متوالی از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی و سازمان غذا و دارو منتشر می‌شود، ارزش بازار اقلام وارداتی تجهیزات پزشکی را بیش از 1 میلیارد و 920 میلیون دلار نشان می‌دهد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، آمارنامه تجهیزات و ملزومات پزشکی، مجموعه‌ای از اطلاعات تامین، توزیع و مصرف اقلام است که توسط اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با جمع‌آوری اطلاعات سامانه‌های مختلف و جمع‌بندی آن‌ها منتشر می‌شود. اولین آمارنامه تجهیزات پزشکی کشور در سال 1401 منتشر شد و با استقبال زیاد صنعت تجهیزات پزشکی کشور مواجه شد.

آمارنامه حاضر با عنوان «آمارنامه واردات تجهیزات پزشکی» برای دومین سال متوالی بروزرسانی و منتشر می‌گردد. این آمارنامه در مقایسه با آمارنامه سال قبل، دارای اطلاعات «نوع تامین ارز» برای اقلام مختلف است بدین‌ترتیب میزان نیاز ارزی کشور به انواع ارز ترجیحی (4200 تومانی و 28500 تومانی) و ارز غیرترجیحی (ارز تالار دوم) به تفکیک اقلام مشخص می‌گردد.

آمارنامه تجهیزات پزشکی سال 1402 منتشر شد

آمارنامه تجهیزات پزشکی سال 1402 منتشر شد

آمارنامه تجهیزات پزشکی سال 1402 که از طریق پنجره شفافیت سازمان غذا و دارو (publicbi.fda.gov.ir) و بصورت مستقیم (با نام کاربری عمومی Publicuser و رمز عبور Public@12345) در دسترس است، علاوه بر اطلاعات نوع ارز، اطلاعات مربوط به ماهیت اقلام، کلاس خطر و وضعیت بیمه‌ای اقلام را نیز بصورت داشبوردهای تعاملی دربردارد. تحلیل میزان وابستگی صنعت تجهیزات پزشکی به واردات بر اساس وضعیت منابع سازنده (تولیدی یا وارداتی، تک‌منبع یا چندمنبع) از طریق نمودارهای تعاملی در دسترس است. همچنین طبقه‌بندی انواع تجهیزات پزشکی بر اساس درخت کالای تجهیزات پزشکی و آمار مربوط به هر سطح از طبقه‌بندی در این آمارنامه موجود است.

منبع داده‌های آمارنامه واردات تجهیزات پزشکی، سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت (تیتک) سازمان غذا و دارو است که فرایندهای مربوط به زنجیره تامین، توزیع و عرضه اقلام سلامت‌محور از جمله تجهیزات پزشکی را بصورت برخط رصد می‌کند. آمارنامه واردات تجهیزات پزشکی بر اساس داده‌های ترخیص که در تبادل سامانه گمرک با سامانه تیتک در اختیار سازمان غذا و دارو قرار میگیرد، آماده شده است.