تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3722253
شناسه : 3722253
تاریخ :
ابلاغ تخصیص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یوان فاینانس احداث خط ۲ مترو اقتصاد ایران: تبریز-شهردار تبریز از ابلاغ تخصیص ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یوان فاینانس خارجی احداث خط ۲ متروی تبریز از سوی شورای اقتصاد خبر داد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار اظهار کرد: بهره‌مندی از تسهیلات خارجی یکی از راهکارهای تأمین منابع مالی پروژه‌های ملی تبریز است که روند احداث این پروژه‌ها را شتاب می‌بخشد.

وی افزود: در همین راستا درخواست استفاده از تسهیلات خارجی برای احداث خط ۲ متروی تبریز در تاریخ سی‌ام خرداد سال جاری در شورای اقتصاد مورد بررسی قرار گرفته و مشروط به رعایت سایر قوانین و مقررات به تصویب رسید.

هوشیار با اشاره به ابلاغ مجوز استفاده از تسهیلات خارجی برای احداث خط ۲ متروی تبریز اضافه کرد:

مصوبه شورای اقتصاد در خصوص صدور مجوز استفاده از تسهیلات مالی خارجی برای اجرای پروژه احداث فاز اول خط ۲ قطار شهری تبریز هفته گذشته توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد.

شهردار تبریز با اشاره به ابلاغیه جدید شورای اقتصاد مبنی بر تخصیص فاینانس خارجی برای احداث خط ۲ متروی تبریز افزود: با مساعدت شورای اسلامی شهر و همچنینی پیگیری‌ها مجدانه مدیران استانی، درخواست تسهیلات خارجی شهرداری تبریز برای احداث خط ۲ متروی تبریز مورد موافقت وزارت کشور قرار گرفته و اخیراً ابلاغیه تخصیص آن از سوی شورای اقتصاد صادر شد.

وی با اشاره به مبلغ این تسهیلات خارجی و نحوه بازپرداخت آن اعلام کرد: مبلغ کل تسهیلات خارجی با احتساب سود، بیمه و سایر کارمزدهای آن ۳ میلیارد و ۳۲۲ میلیون یوان چینی است که دولت متعهد به بازپرداخت ۵۰ درصد از اصل و سود این تسهیلات شده است.

هوشیار اضافه کرد: این تسهیلات صرفاً برای هزینه در فاز اول خط ۲ متروی تبریز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: ملاحظات زیست‌محیطی، پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی پروژه به عنوان آورده متقاضی تسهیلات، ارائه گزارش عملکرد شش‌ماهه وزارت کشور به شورای اقتصاد و نحوه بازپرداخت آن توسط شهرداری تبریز و وزارت کشور، شروط ضمنی ابلاغیه شورای اقتصاد است.

وی یادآور شد: بر اساس زمانبندی انجام گرفته، فاز اول خط ۲ متروی تبریز حد فاصل قراملک تا استانداری تا خرداد سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد.