تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3716175
شناسه : 3716175
تاریخ :
برنامه ریزی برای تامین برنج مورد نیاز فروشگاه های زنجیره‌ای اقتصاد ایران: ساری- مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مازندران گفت:با توجه به فصل برداشت، برای تامین برنج مورد نیاز فروشگاه های زنجیره ای در استان برنامه ریزی و اعلام آمادگی شده است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی پیش از ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز فصل برداشت برنج افزود: با توجه به برداشت برنج و تحقق سود حداقلی برای تولید کننده، جلسه ستاد تسهیل رفع موانع تولید برگزار و تدابیری در جلسه امروز اندیشیده شد.

وی اظهار کرد: در این جلسه با حضور تشکل‌ها بخش برنج و دی نفعان برگزار، قرار شد در سال زراعی و فصل برداشت برنج آمارهایی در زمینه برداشت و تولید واقعی تا میزان تولید شلتوک و تبدیل تعیین شود.

حسینی ادامه داد: همچنین راهداری باید آماری در زمینه جابجایی برنج و ارسال برنج به کشور ارائه دهد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه سامانه جامع انبار نیز در دستور کار قرار گیرد، گفت: هر گونه تولید محصول باید در شالیکوبی و انبار اظهار شود.

وی با عنوان اینکه تشکل‌ها برای بازاریابی برنج ورود پیدا کنند، افزود: در زمینه صادرات نیز برنامه ریزی شده و اعلام آمادگی برای تأمین برنج مورد نیاز فروشگاه‌های زنجیره‌ای صورت گرفت.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مازندران درباره اعلام قیمت تمام شده برنج نیز گفت: قرار شد قیمت توسط ذی نفعان و تشکل‌های صنفی اعلام شود تا پایه بازار برنج باشد.