تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3627173
شناسه : 3627173
تاریخ :
برداشت طلای سرخ در شهرستان نی‌ریز آغاز‌شد اقتصاد ایران: مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یک‌صد هکتارزمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده‌است و تا اواخر آذرماه ادامه‌دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز ، علیرضا بصیری در خصوص این خبر بیان کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.

وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود بیش از 400 کیلوگرم زعفران برداشت شود. 

او اظهارکرد : بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام‌ و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی و تسهیلات ازجمله مشکلات زعفران‌کاران است.
این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد

پایان پیام/پ/ک