تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : راه و شهرسازی
لینک : econews.ir/5x3610155
شناسه : 3610155
تاریخ :
وضعیت ناخوش «سلامت» در دوران پهلوی! اقتصاد ایران: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: قبل از انقلاب امید به زندگی نهایت به ۵۵ سال می‌رسید و تنها ۳۷ درصد زنان سواد خواندن و نوشتن داشتند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین‌المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در برج میلاد با حضور مقام‌های ارشد کشوری و لشکری برگزار شد.

علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در بخشی از این مراسم با اشاره به پیشرفت‌های نظام اسلامی در نظام سلامت گفت: در گذشته تعداد پزشکان بسیار اندک بود و در مجموع تعداد پزشکان به ۱۲ هزار نفر نمی‌رسید.

وی افزود: در قبل از انقلاب بیماران حتی برای دریافت خدمات سرپایی باید به تهران مراجعه می‌کردند و اکثر استان‌ها متخصص نداشتند.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به محرومیت گسترده در زمان شاهنشاهی ادامه داد: در گذشته آمار مرگ و میر مادران و کودکان بسیار بالا بود، در هر هزار تولد ۱۷۴ کودک از دنیا می‌رفتند.

وی افزود: قبل از انقلاب امید به زندگی نهایت به ۵۵ سال می‌رسید و تنها ۳۷ درصد زنان سواد خواندن و نوشتن داشتند.

مرندی با بیان اینکه مردم ایران شایسته بهترین خدمات هستند، عنوان کرد: باید برای ایران شبانه روزی تلاش کرد و نباید لحظه‌‌‌ای از خدمت رسانی دریغ کرد. کمبود اعتبارات مهم است اما مهمترین ابزار نیست، بودجه را می‌توان تامین کرد و نباید کمبود بودجه را بهانه‌ای برای غفلت در اجرای طرح‌ها قرار داد.

ادامه دارد/