به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،سید محمد جواد طاهری مدیر مجموعه تئاتر شهر درباره وضعیت این بنای ثبت ملی شده بیان کرد: زمانی که ورودی مترو را زدند؛ حریم مصوب نداشت، اما چرا الان که این حریم مصوب شده؛ هر روز باید با یک چالش جدید رو به رو باشیم؟ عوض اینکه از تعداد دست فروشان کنند، میبینیم هر روز بساطشان گستردهتر میشود. اینها مانع اجرای تئاترهای ما میشوند. حالا به جای ساماندهی به این وضعیت چند روزی است که میبینیم اسپیسهای جدیدتری غیر از آن گذر فرهنگی که بساط جگرفروشان شده، در ده قدمی ساختمان تئاتر شهر ایجاد کرده اند.
وی گفت: آیا دیگر هیچ جای شهر نمیشد این بساط را پهن کرد؟ باید چسبیده به ساختمان تئاترشهر این برنامههای اجتماعی برگزار کرد؟ آیا هدف جز خدشه دار کردن حرمت یک فضای فرهنگی و هنرمندان تئاتر این کشور است؟ من تصور میکنم جمع نشدن دست فروشان، ایجاد بساط جگرفروشان، و حالا هم اسپیسهای جدید، عمدی است.
مدیر تئاتر شهر با بیان اینکه پیش از این دو نفر از کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی استان تهران به اینجا مراجعه کرده و حریم تئاتر شهر را مشخص کردند گفت: حتی به شهرداری هم ابلاغ شد. امروز شهرداری بدون رعایت این حریم هر طرحی را اجرا میکند. آیا ما هم میتوانیم بدون مجوز برویم در هر پارکی یا حریم ساختمان شهرداری، تئاتر اجرا کنیم؟ پس چرا شهرداری هر روز دو قدم به ساختمان تئاتر شهر نزدیک تر میشود؟
طاهری افزود: در این چند سال چه کار مفیدی برای ساختمان تئاتر شهر انجام دادند؟ آیا شهردار تهران میتواند نگاهی به پشت بنای ثبت ملی شده تئاتر شهر بیاندازد و افرادی را ببیند که هر روز بساط مواد فروشی دارند و آتش روشن کرده و بنای ۵۰ ساله را میسوزانند آیا متولیان میراث فرهنگی خبر دارند که ساختمان تئاتر شهر را نقاشی کرده اند؟