تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3490862
شناسه : 3490862
تاریخ :
خبر خوب| از شیرینی تصویب لایحه «ارتقای امنیت زنان» تا روز طلایی کشتی‌گیران ایرانی اقتصاد ایران: ماه مبارک رمضان، این دوست‌داشتنی ایام که تا پایانش شیطان در غل و زنجیر است به نوزدهمین روزش رسیده، حتمی دیشب، با خدا بیشتر درددل کردید، نمازی، دعایی، کار خیری. آخر، شب قدر بود و فرشته‌های آمین‌گوی حاضر و آماده‌. حال چطور است تا آماده شدن قدر بعدی، خبرهای خوب و خوشی که زمان و مکان نمی‌شناسند و باعث افتخار و خوشحالی هر ایرانی است، بشنوید و به خود ببالید که اهل ایرانید و هموطن این دست‌بخیرها و افتخارآفرینان.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

گروه خبر خوب: ماه مبارک رمضان، این دوست‌داشتنی ایام که تا پایانش شیطان در غل و زنجیر است به نوزدهمین روزش رسیده است، حتمی دیشب، با خدا بیشتر درددل کردید، نمازی، دعایی، کار خیری. آخر، شب قدر بود و فرشته‌ها آمده بودند پایین تا خود زمین که حرف‌هایتان را بشنوند و آمین گویان به آسمان بروند. الان هم دارید کمی بی‌خوابی دیشب را جبران می‌کنید تا آماده شوید برای قدری دیگر. حال، چطور است در این اثنا از خبرهای خوب و خوشی که زمان و مکان نمی شناسند و باعث افتخار و خوشحالی هر ایرانی است، بشنوید و به خود ببالید که اهل ایرانید و هموطن این دست بخیرها و افتخارآفرینان.

بانوان فوتبالیست‌ گل کاشتند/ کشتی گیران و دروی مدال‌های رنگارنگ قهرمانی آسیا
این روزها، روزهای موفقیت است و کامیابی. هم زنان و هم مردان گل کاشته‌اند.
زحمت اولی‌اش را تیم ملی فوتبال بانوان ایران کشیدند، در دومین بازی خود در رقابت های مرحله اول انتخابی المپیک در مقابل میانمار بازی کردند، با اینکه مساوی شدند اما جانانه توپ زدند و در مجموع  دو دیدار رفت و برگشت با حساب دو بر یک به برتری رسیده و صعودشان را به مرحله دوم انتخابی المپیک قطعی کردند، باشد که در رقابت‌های اصلی المپیک درخشش‌تان را ببینیم خانم‌های ورزشکار.

اما بشنوید از شاهکار آقایان، این روزهای کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا در قزاقستان. ایران در این رقابت‌ها ۵ نماینده دارد در ۵ وزن.
مفتخرم به اطلاعتان برسانم هر ۵ نماینده مان، آنچنان کشتی گرفتند می‌ارزد چند بار نگاهش کنید و حظ ببرید و بالاخره این فرنگی‌کاران ایران به فینال قهرمانی آسیا راه یافتند تا مدال‌ها درو کنند.
و نتایج غرورآفرین است، «دادمرز» کشتی گیر وزن 55 کیلوگرم اولین مدال طلا را به نام ایران در قزاقستان ضرب کرد، دومین مدال طلای ایران را «ایمان محمدی» به دست آورد، «ناصر علیزاده» کشتی گیر وزن 87 کیلوگرم کشورمان سومین طلایی ایران شد و «امین کاویانی نژاد» هم مدال با وجود مصدومیت نقره گرفت و بالاخره « امین میرزازاده» کشتی گیر وزن ۱۳۰ کیلوگرمِ کشورمان، چهارمین طلا را از آن ایران کرد. 

 

تصویب لایحه«ارتقای امنیت زنان در برابر سو رفتار» و یک فروردین تاریخی
خب حالا که حسابی دلتان رفت برای ورزشکاران کشورمان، بیایید کمی با نمایندگان باوجدان و کاردرست مجلس که همانا نمایندگان تک تک ما هستند، همراه شوید و یک وقت فکر نکنید نمایندگان ما آن معدود افرادی هستند که یا در صحن مجلس دارند چرت می‌زنند یا وعده‌هایشان وقت دوباره انتخابات یادشان می‌آید یا دست نوازش ندارند هیچ، دست به سیلی‌شان هم بد نیست!
نه، به واقع که اینگونه نیست، ما در همین مجلس کلی آدم پاک دست و دلسوز و باسواد داریم. نمونه‌اش ماجرای ارتقای امنیت زنان در برابر سو رفتار بود که کلیات لایحه اش دوازده سال و سه دولت را به چشم دیده.
حالا این لایحه با تمرکز بر بازدارندگی و پیشگیری، هدف قرار دادن ارتقای امنیت روانی و جسمانی زنان در محیط خانه، کار و اجتماع و جرم انگاری برای رسومات غلط گذشته مانند خون بس تصویب شد تا زنان در پناه قانون هر چه بیشتر و بهتر احساس امنیت را تجربه کنند.

حمایت از حریم خصوصی بانوان در مقابل ضابطان قانونی، امکان استفاده از اذن قاضی برای خروج زنان از کشور در موارد ضروری، مجازات شوهری که همسر خود را از خانه اخراج یا مانع ورودش به خانه شود، جرم تلقی شدن اجبار زن به ازدواج یا طلاق توسط هر کسی از جمله ولی، قیم و ... همه و همه از اهداف این لایحه است که حالا تصویب شده و راه برون رفت از نسخه های به اصطلاح شفابخش غربی یا متحجرها را برایمان هموار می‌کند.
به نتیجه رسیدن این اقدام خردمندانه، بعد از دوازده سال تلاش گوارای وجود همه زنان و مردان خانواده دوست سرزمینمان.

از روستای ملی «گلیم‌بافی» تا مهاجرت معکوس
حال که خبر خوبش را گرفتید، قانون و مجلس و لایحه‌هایش را به اهلش بسپارید و بیایید کمی دل به دل یکی از صنایع دستی دهید، گلیم بافی را می‌گویم. ما هنرمند گلیم باف کم نداریم در این مملکت، مثلا بروید کردستان شهرستان دهگلان، آنجا از هر که سراغ روستای «کاکو سفلی» را بگیرید می‌گوید، روستای ملی «گلیم‌بافی» را می‌خواهید؟ بعد حتمی با لبخند و افتخار آدرس دقیق را می‌دهد.
تعجب کردید؟ روستای ملی «گلیم‌بافی» دیگر چیست؟ جانم برایتان بگوید، روستای «کاکو» ثبت ملی شده و وارد روستا که شوید در تمامی خانه‌ها دار بافت گلیم برپاست و گلیم‌ها آنقدر منحصر به فرد و خواستنی هستند که اکثرا به خارج از کشور، حتی امریکا هم صادر می‌شود.

گلیم که تار و پودش آمیخته به هنر و فرهنگ و طبیعت هر اقلیمی است، وقتی بازارش این طور گرم شده و دل اهالی هنرمندش گرم‌تر، حال وقت خوشی است و چه خوش تر از مهاجرت معکوس از شهر به روستا که در این دیار محقق شده. تا باشد از این خبرهای حال خوب کن و پر از لطافت و زیبایی.

مبلغ دهه هفتادی و خانه دار شدن ۱۳ خانواده کپرنشین
حال با سفر به سیستان و بلوچستان چگونه‌اید؟ مثلا بروید و سری به ایرانشهر و مسجد فاطمه الزهرایش بزنید. برو بیایی دارد، دیدنی . نه فکر کنید فقط عده‌ای ریش سفید نشسته‌اند به مناجات با خدا که صد البته آنها برکت هر مسجد و جمعی هستند اما تا دلتان بخواهد جوان‌ها رفت و آمد دارند.
جوان‌ها و نوجوان‌ها دل به دل حجت الاسلام ادریس سابکی، امام محله و مبلغ دهه هفتادی شان داده‌اند و او هم از دل و جان همه کاری برای عاقبت بخیر و خوشبختی آنها می‌کند.
آقا ادریس سابکی که از سال ۹۵ برای تبلیغ به اینجا آمد، نگفت من که یک طلبه بیشتر نیستم، چه کاری بیشتر از تبلیغ از دستم بر می‌آید، بلکه برپایی جلسات و گعده‌های مختلف برای جوانان و نوجوانان کلاس‌های قرآنی در مسجد و برگزاری کلاس‌هایی برای افراد کم سواد و بیسواد منطقه را با حوصله و دست به دست دادن هر توانمندی که در دسترس بود، محقق کرد. او به سر کلاس‌ها می‌رود و درس می‌دهد، تا می‌تواند برای جوان‌ها روشنگری می‌کند.

دیگر زوج نیازمندی در منطقه نیست که بدون جهیزیه مانده باشد. نوعروسان مستمند را به بنیاد برکت، کمیته امداد و ستاد فرمان امام معرفی می‌کند و با کمک خیّرین اقلام جهیزیه برای آنان فراهم می‌شود.
مشاوره قبل و بعد از ازدواج هم می‌دهد و تازه این کارها برایش کافی نبوده و در چند ماه اخیر با شناسایی و جذب خیّر، برای ۲۰ خانوار مستمند سرویس بهداشتی ساخته و ۱۳ خانواده کپرنشین را صاحب خانه کرده و به انتظار آنها برای خانه‌دار شدن پایان داده.
خدا زیاد کند امثال شما را ادریس آقای سابکی.

و آسان کن راه مرا به سوى خیر
«خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکی‌هایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار» لابد امروز این‌ دعا را زمزمه می‌کنید تا شب، دعای روز نوزدهم رمضان المبارک است و چه زیبا از خدا می‌خواهد به زندگی‌مان برکت بدهد و راه رسیدن به خیر را برایمان هموار کند، خیرهایی را مسبب آنیم یا دریافت کننده‌اش و چه خوب‌تر که شده به قدر یک افطاری ساده، اگر نشد قدر یک لبخند و روی خوش، خوش خبری و حال خوب به هم هدیه دهیم.

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هریک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/