تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3424348
شناسه : 3424348
تاریخ :
مولدسازی و تولید ثروت در استانها مورد توجه قرار بگیرد اقتصاد ایران: زنجان-نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مولدسازی و تولید ثروت را باید مدنظر داده شود و تلاش کنیم اعتبارات را اخذ کنیم.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد شامگاه پنج شنبه در نشست با مسئولان دستگاه‌های و سازمان‌های استان زنجان، با اشاره به خصایص و اخلاقیات سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، گفت: برای مردان و زنان با غیرت ایران بسیار سنگین بود که شخصی بیخودی همانند رئیس جمهور آمریکا بگوید که با دستور من حاج قاسم ترور شد.

وی با بیان اینکه شهید سردار قاسم سلیمانی، فردی مخلص، شجاع و ولایت‌مدار بود، افزود: این ولایت‌پذیری حاج قاسم سبب شد این شهید بزرگوار به این درجه برسد. بودند کسانی که در انقلاب حضور داشتند، ولی از مسیر ولایت خارج شدند. سردار حاج قاسم نمونه بارز ولایت‌پذیری بود.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ماندگاری، نصرت و بقای ما به برکت خون پاک شهیدان است و باید همواره قدردان رشادت ها و جانفشانی های آنها باشیم.

نیکزاد با بیان اینکه دولت ۵۱۸ هزار میلیارد تومان از محل نفت، مالیات، فروش دارایی و اوراق درآمد کسب کرده است، افزود: ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بابت پرداخت حقوق به صندوق بازنشستگی، ۲۲ هزار میلیارد تومان برای سود اوراقی که رئیس جمهور دولت دوازدهم فروخت و همچنین ۷۷۰ هزار میلیارد تومان بابت اوراق فروخته شده توسط رئیس‌جمهور دوره دوازدهم پرداخت شده است.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ۲ هزار میلیارد تومان برای کارهای ضروری، ۲ هزار میلیارد تومان برای کالاهای اساسی، ۱۴ هزار میلیارد تومان برای سایر و ۳۶ هزار میلیارد تومان برای کارهای عمرانی اختصاص داده شده است.

نیکزاد افزود: از ۵۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد کشور که از محل از مالیات، فروش نفت، فروش دارایی و اوراق به دست آمده، ۲۴۶ هزار میلیارد تومان آن به میزان هزار میلیارد تومان به حقوق، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی، ۲۲ هزار میلیارد تومان برای سود اوراقی که آقای روحانی قول داده بود، ۷۷ هزار میلیارد تومان برای اصل اوراق سررسید شده، ۶ هزار میلیارد تومان برای کارهای ضروری، ۱۴ هزار میلیارد تومان برای اقدامات دیگر صرف شده و از ۳۶ هزار میلیارد تومان نیز بخشی برای امور ملی و ۱۰ درصد برای امور استانی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه از بودجه باقی مانده از منابع ملی باید فکری برای استان‌ها کرد، افزود: هرچه توان داریم برای تامین هزینه‌های جاری (استانداری) استان تلاش می‌کنیم اما قولی بابت هزینه‌های تملکی استان نمی‌دهیم.

نیکزاد در ادامه با بیان اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد اعتبارات ملی و کشوری در وزارتخانه‌ها است و نمایندگان استانی پیگیر مصوبات باشند، ادامه داد: قولی به مردم بدهیم که بتوانیم عمل کنیم. این سفر باید حاصلی داشته باشد. انجام یک مسئله و گره‌گشایی کامل آن بهتر است تا کارهای ناتمام زیادی داشته باشیم.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتبارات متمرکز کشوری و اختیارات بخش خصوصی، گفت: ۱۰ تا ۱۵ درصد درآمد و اعتبارات کشوری مختص به استان‌ها است و بقیه به وزارت‌خانه و سازمان‌ها تزریق می‌شود.

نیکزاد با بیان اینکه مولدسازی و تولید ثروت را باید مدنظر بگیریم و تلاش کنیم اعتبارات را اخذ کنیم، افزود: باید از اختیارات موجود و ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد و همچنین مولدسازی سرمایه‌ها را در دستور کار قرار داد.

نوسازی و تکمیل ۱۱ مدارس بالای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا مهرماه ۱۴۰۲ از منابع ملی، اختصاص اعتبار برای ۸۰ کیلومتر از راه‌های روستایی هشت شهرستان استان جهت روکش، تخصیص اعتبار حدود ۶۰ میلیاردی برای ۳ نقطه حادثه‌خیز استان و تامین بودجه برای تهیه قیر شهرستان‌های استان از مصوبات این جلسه بود.