این سؤال را علی بخشیزاده معاون صدای سازمان صداوسیما پاسخ داد و به طرحی با قالب رادیو تصویری اشاره کرد که به موافقت ضمنی پیمان جبلی رئیس رسانه ملّی رسیده و باید زمینههای فنی آن فراهم شود.
او همچنین به این نکته تأکید کرد که رادیو در حوزه نشاط و سرگرمی سرآمد بوده و همیشه تدارک ویژهای داشته است. برنامههای طنز فاخری هم در شبکههای رادیویی روی آنتناند؛ از «صبح جمعه با شما» در رادیو ایران و «کوی نشاط» گرفته تا برنامههای دیگری که تعدادشان بسیار زیاد است. طرح رادیو نشاط را به همین خاطر تقدیم رئیس صداوسیما کردیم و ایشان هم موافقت ضمنی داشتند. اما امیدوارم بستر فنی اجرای این طرح زودتر فراهم شود تا کار به سرانجام برسد.
آغاز به کار رادیو مقاومت با پیام رئیس جمهور/ خانواده شهدای امنیت و شاهچراغ تجلیل شدند
نکته بعدی بحثِ وجوه تمایز و تفاوت رادیو مقاومت امسال بود که معاون صدا اینگونه پاسخ داد: وجه تمایز رادیو مقاومت نسبت به گذشته آنطوری که در جریانِ کنداکتور برنامهها هستم یعنی قشر نوجوان، حضور پررنگ خواهد داشت. همچنین برای جوانان شبهاتی را که در مقوله مقاومت وجود دارد به تفسیر در برنامههای مختلف از جمله گفتوگومحور به آن پرداخته میشود. این رادیو 24 ساعته خواهد بود و حتماً بخشهایی از این برنامههای وزین این رادیو، قابلیت کتاب شدن دارد.
ساخت برنامههای سرگرمکننده و با نشاط نیاز رسانه ملّی و مدیومهای نمایشی به شمار میرود و با نکتهای که علی بخشیزاده معاون صدا در این گفتوگو بدان پرداخت و راهاندازی این شبکه رادیویی، شبکه نسیم دیگری را در رادیو تصویری رسانه ملّی خواهیم داشت. رادیوییها همواره نشان دادهاند در ساخت برنامههای طنازانه از قدیمالایام پیشرو بودهاند و باید دید این طرح چه زمانی به سرانجام خواهد رسید؟