تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : جامعه
لینک : econews.ir/5x3359364
شناسه : 3359364
تاریخ :
مهمترین و شایعترین علت شکست ایمپلنت اقتصاد ایران: ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای ریشه دندان است. این روزها از ایمپلنت برای زیبایی دندان‌ها بسیار استفاده می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

اخبار شرکتها- به نظر شما عزیزان چه عواملی در شکست ایمپلنت یا در ناموفق بودن کاشت ایمپلنت تاثیر گذار هستند؟ در این مقاله درباره شایعترین علت شکست ایمپلنت، عوامل مربوط به شکست ایمپلنت و ناموفق بودن کاشت آن صحبت می‌کنیم.

افرادی که تمایل دارند علاوه بر پرداخت هزینه کاشت ایمپلنت دندان دیگر هزینه‌ای صرف ترمیم ایمپلنت آسیب دیده، ایمپلنت ناموفق و یا کاشت مجدد ایمپلنت نکنند، باید با ما تا انتهای مقاله شایعترین علت شکست ایمپلنت همراه باشند. در این مقاله لیست شایعترین علل شکست ایمپلنت دندان را برای شما عزیزان بیان می‌کنیم.

ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت دندان از بهترین و مناسب‌ترین محصولات تولید شده برای جایگزین شدن برای ریشه دندان به حساب می‌آید. در حقیقت ایمپلنت از پیشرفته‌ترین محصولات در زمینه دندانپزشکی می‌باشد. ایمپلنت با اولین عرضه مورد استقبال حجم گسترده‌ای از مردم جهان قرار گرفت. ایمپلنت یک نوع پایه قوی و مستحکم برای دندان‌های ثابت یا دائمی به حساب می‌آید.

لازم به ذکر است از ایمپلنت به عنوان یک پایه قوی برای دندان‌هایی که قابلیت جابه‌جایی نیز دارند، استفاده می‌شود. معمولاً این محصول با دندان‌های معمولی سازگاری بالایی دارد. ایمپلنت دندان از جنس بسیار خوب و با کیفیتی همچون: جنس تیتانیوم خالص و اصل تولید می‌شود و این جنس به همین دلیل با دندان‌های طبیعی بسیار سازگاری و سازش دارد.

ایمپلنت دارای ظاهری مشابه با یک میله باریک شکل می‌باشد. معمولاً این میله در درون استخوان فک محکم قرار می‌گیرد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، این روزها ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای دندان‌های از دست رفته و شکسته به حساب می‌آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهم ترین رقیب لمینت دندان می توانید به لینک زیر مراجعه کنید و اطلاعات جامعی درباره کامپوزیت دندان کسب کنید.

کامپوزیت دندان چیست ؟

شایعترین علت شکست ایمپلنت چیست؟

دلایل متعددی هستند که باعث شکست ایمپلنت می‌شوند. شایعترین علت شکست ایمپلنت را در ادامه به ساده‌ترین شکل ممکن برای شما بیان می‌کنیم. شایعترین علت شکست دندان ممکن است بسیار پیچیده و یا بسیار آسان باشد. جابه‌جایی ریز و کوچک و لق شدن پیچ ایمپلنت از ساده‌ترین و شایعترین دلایل شکست ایمپلنت است. می‌توان عفونت و پس زدن بدن شخص مراجعه کننده را نیز از شایعترین علت شکست ایمپلنت و ناموفق بودن ایمپلنت ذکر کرد.

علت شکست ایمپلنت در کوتاه مدت چه می‌باشد؟

دلایل زیادی هستند که در شکست ایمپلنت دندان در کوتاه‌مدت موثر می‌باشند. عواملی هستند که در کوتاه‌مدت و در ظرف چند ماه پس از کاشت ایمپلنت سبب شکست ایمپلنت دندان می‌شوند. شایعترین علت شکست ایمپلنت دندان در کوتاه‌مدت: عفونت در لثه (عفونت بیش از حد ممکن)، عدم ثابت بودن محل قرارگیری ایمپلنت، ضعف در توانایی بهبود بدن مراجعه کننده و… .است. پس از بروز هر گونه مشکل اولیه فرد باید به پزشک متخصص ایمپلنت مراجعه کند تا ایمپلنت را خارج و یا در محل خود ثابت کند.

شایعترین علت شکست ایمپلنت در درازمدت چیست؟

دلایلی هستند که در درازمدت سبب شکست و ناموفق شدن ایمپلنت می‌شوند. در این قسمت با شایعترین علت شکست ایمپلنت در درازمدت بیشتر آشنا خواهیم شد. در بیشتر مواقع ایمپلنت در ابتدا محکم و ثابت در محل خود قرار می‌گیرد اما پس از گذشت مدتی و یا چندین ماه شاهد لق شدن آن می‌شویم. شایعترین علت شکست ایمپلنت و لق شدن ایمپلنت در دراز مدت شامل موارد زیر است:

عوامل متعدی باعث شکستگی و لق شدن ایمپلنت می‌شوند که در این مقاله شایعترین علل شکست ایمپلنت دندان را ذکر کردیم.

نحوه جلوگیری از شکست ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان این روزها با قیمت بسیار بالایی کاشته می‌شود. برای پیشگیری از صرف هزینه‌های مجدد برای کاشت مجدد ایمپلنت باید به چند نکته اصلی و اساسی برای پیشگیری از آسیب دیدن ایمپلنت بسیار دقت و توجه کنید.

نکات مهم برای پیشگیری از ناموفق شدن ایمپلنت و شکست ایمپلنت:

این عوامل باعث می‌شوند که به تاج دندان‌ها و روکش دندان‌های شما آسیبی وارد نشود.

کدام بیماری‌ها در شکست ایمپلنت دندان موثر می‌باشند؟

امروزه به علت استفاده از مواد غذایی نادرست و آب و هوایی نامناسب آمار بیماری‌های موجود در دنیا فقط توسط این دو مورد (غذای نامناسب و آب و هوای آلوده) بسیار بالا رفته است. وجود انواع بیماری‌ها باعث کاهش مقاومت سیستم ایمنی خواهد شد و در کنار آن باعث ایجاد آسیب‌های جدی در بدن و دندان نیز می‌شود. وجود یک سری بیماری‌ها همچون: قند خون نیز باعث خرابی دندان‌ها می‌شود. مناسب‌ترین جایگزین برای دندان‌های از دست رفته ایمپلنت است. ایمپلنت دندان نیز در صورتی که فرد به بیماری‌های خاصی مبتلا باشد نیز دچار شکستگی می‌شود. شایعترین علت شکست ایمپلنت توسط بیماری‌های خاص همچون: فشار خون بالا، دیابت نوع یک و دو کنترل شده، آسم، بیماری‌های معده، بیماری‌های قلبی، غده تیرويید از نوع پرکار است. این دسته از بیماری‌ها سبب ناموفق بودن ایمپلنت و یا شکسته شدن ایمپلنت دندان‌ها می‌شوند.

جمع بندی

ایمپلنت دندان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای ریشه دندان‌های آسیب دیده و از بین رفته است. ایمپلنت دارای دو نوع می‌باشد که هر کدام دارای خصوصیات و تعریف خاصی می‌باشند. اگر ایمپلنت دندان به صورت تخصصی و صحیح در فک قرار گرفته و کاشته شود، از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. نیاز به ذکر است نحوه نگهداری و مراقبت از ایمپلنت نیز در ماندگاری و طول عمر ایمپلنت موثر می‌باشند. شایعترین علت شکست ایمپلنت و آسیب دیدن ایمپلنت را در بالا ذکر کردیم که در صورت رعایت این عوامل می‌توان زیبایی دندان‌ها و ماندگاری ایمپلنت را بالا برد.