به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، در روزهای گذشته اظهاراتی از یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس منتشر شد به این مضمون که وزارت آموزش و پرورش و معلمان احتمالاً در دایرهی شمول طرح ساماندهی قرار نمیگیرند.
اسدی (معلم خرید خدمتی) با انتقاد از این مساله میگوید: اگر قرار باشد صدها معلم خرید خدمتی شهرهای مختلف، خارج از دایره طرح ساماندهی باشند و تبدیل وضعیت نشوند، عدالت برقرار نشده است.
او اضافه میکند: هدف طرح ساماندهی، حذف پیمانکاران و تبدیل وضعیت تمام نیروها در تمام نهادهای دولتی و عمومی کشور است؛ معلمان خرید خدمتی، مانند کارگران شرکتی و پیمانکاری هستند که برای شرکتهای واسطه کار میکنند؛ این شرکتها، کار حاکمیتیِ «آموزش و پرورش» را از دولت به پیمان گرفتهاند، امری که به هیچ وجه در دایرهی حدود و ثغورِ خصوصیسازی نمیگنجد، آموزش و پرورش وظیفهای است که نمیتوان آن را به بخش خصوصی واگذار کرد.
این معلم با بیان اینکه «شرکتهای خرید خدمات آموزش و پرورش همان شرکتهای پیمانکاری در نهادهای دیگر هستند» میگوید: اگر قرار به حذف واسطهها و پیمانکاران است، باید شرکتهای خرید خدمتی برچیده شده و تمام معلمان زیرمجموعه آنها تبدیل وضعیت و رسمی شوند؛ معلمان خرید خدمتی سالهاست که با کمترین حقوق و مزایای مزدی، بار بخش قابل توجهی از آموزش کشور را بر دوش گرفتهاند؛ چطور ممکن است آنها را از طرح ساماندهی کنار گذاشت.
اسدی به تبعیض آشکار میان معلمان رسمی و غیررسمی اشاره میکند و میگوید: معلمان خرید خدمتی نصف رسمیها هم حقوق و مزایا نمیگیرند؛ در آموزش و پرورش به مراتب بیشتر از برخی نهادها، با تعدد قراردادهای شغلی و تبعیض حقوقی مواجهیم؛ این عادلانه نیست که وزارتخانهای به اهمیت آموزش و پرورش را بخواهند احیاناً از طرح ساماندهی مستثنا کنند.
او در پایان میگوید: تمام امید ما معلمان خرید خدمتی به طرح ساماندهی و تصویب آن است که شاید بعد از سالها کار با کمترین حقوق و بدون امنیت شغلی و امید به آینده، روزی بتوانیم به حقمان دست پیدا کنیم؛ از نمایندگان مجلس تقاضا داریم ما را فراموش نکنند و کنار نگذارند.