به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، چشیدن دستپخت بهترین آشپزهای دنیا یکی از علاقهمندیهای گردشگران غذاست، اما در کنار آن، تجربه فضایی منحصربهفرد هم افراد زیادی را از چهار گوشه دنیا راهی غذاخوریهای بیهمتا میکند.
رستوران زیر آب امکان تماشای برخی از جذابترین مناظر جهان را فراهم میکند تا طعم غذا با یک خاطره فراموشنشدنی تا مدتها زیر زبان مشتریهایشان بماند.
جزیره رانگالی کنراد مالدیو اولین استراحتگاه در جهان بود که یک رستوران زیر آب تمام شیشهای را راهاندازی کرد. رستوران ایتا پنج متر زیر سطح دریاست و با داشتن مناظر باغ مرجانی، محل عبور و مرور بسیاری از جانوران دریایی هم است.
این فضا را میتوان برای ناهار خصوصی، عروسی و مناسبتهای خاص رزرو کرد. برای کسانی که هوس زندگی زیر آب را دارند یک اقامتگاه مجلل دو طبقه هم دارد که اتاق خواب اصلی آن زیر سطح دریاست.
اونلی بلو جدیدترین رستوران زیر آبی که در مالدیو افتتاح شده، همچنین بزرگترین رستوران در این مجمعالجزایر است. این رستوران که در ماه ژوئن رونمایی شد، از طریق یک اسکله چوبی که بین دو استراحتگاه جزیرهای قرار دارد، در دسترس است.
اونلی بلو ۶.۸ متر زیر سطح دریا قرار دارد و همانطور که از نامش پیداست، فضای داخلی آن عمدتا آبی است. این رستوران با ۱۹۰ مترمربع مساحت و ۴۶ صندلی، طراحی نعل اسبی شکلی دارد که باعث میشود هر میز نمای پنجره مخصوص به خود را از صخره مرجانی داشته باشد.
این رستوران نیمه مغروق در زیر دریا در لیندسنس نروژ، فرصتی نادر برای مشاهده جانوران دریایی اقیانوس اطلس شمالی است. این رستوران که با پنجرههای عظیم، نمای همه جنبهای از بستر دریا را نشان میدهد، ترکیبی از معماری چشمگیر، تحقیقات دریایی و غذاشناسی است.
بنای آندر مستطیلی است که روی محور خود کج شده است و این سازه به مرور زمان بخشی از محیط دریایی پیرامون خود خواهد شد، چرا که ناهمواری پوسته بتنی آن مانند یک صخره مصنوعی عمل میکند.
رستوران اوسیانو واقع در آتلانتیس، پالم، با گنجایش ۵۰ مهمان، میزهای غذایش را در عمق ۱۰ متری یکی از بزرگترین آکواریومهای جهان برده است.
همه مواد غذایی سرآشپز گرگوار برگر از اقیانوس یا در ۵۰ کیلومتری از خط ساحلی تهیه میشوند.
سرآشپز آندرهآ آمیلیاچو از رستوران لولیوُ L’Olivo کاپری که دارای دو ستاره میشلن است، مسئول فهرست غذای رستوران لولیو برجالعرب در المهارا است.
این فهرست با طعمهای اصیل مدیترانهای دارای انواع غذاهای ماهی خام، تارتار و گوش ماهی کبابی، همچنین غذاهای پاستا، خرچنگ، ماهی سیاه و سایر غذاهای اصلی دریایی است.
این رستوران که در دنیای دریایی اوشاکا (Ushaka) در دوربان، آفریقای جنوبی واقع شده است، فرصتی برای ناهار خوردن با کوسهها را فراهم میکند.
کارگو هولد که در انتهای کشتی فانتوم پارک دریایی، با چشماندازی به آکواریوم کوسهها قرار دارد، غذاهایی از سراسر جهان، ازجمله صدف تازه و میگوی زنجبیل عسلی پانکو را در فهرست غذایش دارد.
یک آکواریوم چشمگیرترین خصوصیت کورال است که در سال ۲۰۲۱ با عنوان «بینقصترین رستوران جهان برای عکاسی» نامیده شد.
مناظر دریایی با کاشیهای تزئینی کف رستوران، آجرکاریهای سفالی قرمز و سقفهای چوب ساج تکمیل میشود. طعمهای ساحلی اندونزی را سرآشپز برنده جایزه آندرهآ استون در فهرست غذای وسوسهبرانگیز و خوش طعم سرو میکند.
نمو یک بار، استراحتگاه و رستوران در آنتالیا، ترکیه است که فضای داخلی مجللاش را با منظره آکواریوم ترکیب میکند.
فهرست غذای رستوران نمو که در جوایز آشپزی ۲۰۲۰ با عنوان بهترین رستوران هتل ترکیه معرفی شد، مملو از غذاهای دریایی است.