به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، محمدمهدی اسماعیلی این رویداد را نمایشگاهی خانواده محور دانست و افزود: خوشبختانه بازدیدها در این نمایشگاه به صورت خانوادگی است و همه با خانواده هایشان حضور پیدا میکنند.
وی اضافه کرد : ماهیت انقلاب اسلامی و دولت دینی مبتنی بر آموزههای قرآن است زیرا نظام اجتماعی را باید مبتنی بر قرآن کریم ساخت.
وزیر فرهنگ ادامه داد: در شرایطی بیست و نهمین سال برپایی نمایشگاه بینالمللی را برگزار میکنیم که دو سال به علت شیوع ویروس کرونا در برگزاری نمایشگاه وقفه ایجاد شده بود و امسال تلاش کردیم با بهرهگیری از تجارب گذشته نمایشگاه متفاوتی داشته باشیم.
اسماعیلی گفت: امسال در فضایی به مساحت بیش از 40 هزار مترمربع بخشهای بسیار خوبی تدارک دیده شده و مهم تر از همه اینکه بازدیدها در این نمایشگاه، خانوادگی است و همه با خانواده هایشان حضور پیدا میکنند. خانوادهمحور بودن حُسن بزرگ نمایشگاه به حساب میآید که در تقسیمات و بخشهای مختلف آن دیده میشود.
وی با اشاره به استقبال مخاطبان از غرفه نشست های خانگی قرآن افزود: غرفه احیاکننده نشست های خانگی و روضههای خانگی قرآنی اهمیت بالایی دارد زیرا این نشست ها جزو سنت اصیل و قدیمی خانوادههای ایرانی است که پایبند به مبانی قرآنی هستند.
اسماعیلی با ابراز خرسندی از اینکه بعد از دو سال وقفه با برپایی این نمایشگاه ، روح قرآنی در شهر دمیده شده است، گفت: بههرحال ویژگی جشنوارهها، گسترش فرهنگ است و نمایشگاهی که موضوعش قرآن است به این امر کمک میکند و استقبال مردمی از نمایشگاه وظیفه ما را برای دورههای بعدی سنگین تر میکند.
علیرضا معاف؛ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید به معرفی بخشهای مختلف نمایشگاه پرداخت.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از 27 فروردین تا 9 اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.