به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، علی اکبر کی پوردر نشست با مدیران اقتصادی شهرستان تربت حیدریه افزود:جلسات اقتصادی باید جدیتر و چالشتری در شهرستان برگزار شود و در این جلسات باید تعداد دستگاهای شرکت کننده، میزان تسهیلات شهرستان نسبت به شهرستانهای دیگر مشخص شود.
وی گفت: چگونگی دریافت این تسهیلات باید بصورت ساده برای بخشهای مختلف جامعه بیان تا همه از شرایط دریافت آن آگاه شوند.
فرماندار تربت حیدریه افزود: دستگاهها وظیفه دارند بانک اطلاعاتی متقاضیان اصلی را داشته باشند تا اگر در زمان دریافت فرد معرفی شده با مشکلی روبرو شد سریعا فرد جایگزین معرفی شود و این فرصت خوبی است برای مشاغل روستایی که اغلب در مواد مصرفی است.
علی اکبر کی پوربا گفت: هدف ارائه این تسهیلات باید خانوارها باشند و ما به دنبال ایجاد اشتغال برای خانوادهها هستیم.
بخشدار رخ هم در این جلسه یکی از مولفههای توسعه هر کشوری را رونق تولید دانست و گفت: با اعتبارات اشتغالزایی که دولت در اختیار مردم قرار داده است میتوان در راستای رونق تولید و افزایش اشتغال اقدام کرد.
علی اکبر صاحبی، بررسی مولفههای ایجاد اشتغال در بخش رخ را یک ضرورت خواند و افزود:خوشبختانه ظرفیتهای بالقوه و خوبی در بخش جلگه رخ وجود دارد و میتوان با در نظر گرفتن اعتبارات لازم و کافی برای این بخش، منطقه را به سمت اشتغالزایی سوق داد.
قلی زاده مسئول بنیاد برکت تربت حیدریه هم در جلسه کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری تربت حیدریه گفت: سال گذشته ۱۶۳ فقره تسهیلات توسط این بنیاد به افراد واجدالشرایط، در شهرستان پرداخت شد و امسال نیز برای پرداخت تسهیلات سقفی تعیین نشده و به میزان طرحهای مناسب اشتغالزایی تسهیلات پرداخت خواهد شد.