به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،دکتر عباسی با اشاره به اینکه افزون بر ۱۲۶ هزار خانوار گیلانی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، افزود: شماری از این تعداد خانوارها در فقر مطلق به سر می برند که برای رفع محرومیت آنان باید تلاشی مضاعف صورت گیرد.
استاندار گیلان ارائه بستههای معیشتی و کمک های نقدی را مُسکّن برای رفع محرومیت این قشر عنوان و خاطرنشان کرد: لازمست به مقوله مهم توانمندسازی مددجویان توجه جدی شود.
وی مهارت آموزی و ایجاد زمینه اشتغال پایدار را یک ضرورت برای محرومیت زدایی خواند و گفت: با همکاری تشکل های مردم نهاد و خیران، ضمن شناسایی افراد محروم و ارائه کمک های خداپسندانه، در جهت توانمندسازی آنان اقدامی جهادی به انجام برسد.
نماینده عالی دولت در گیلان همچنین بر لزوم شناسایی و برخورد با سودجویانی که سفره مردم را تنگ می کنند، تأکید کرد و گفت: در دولت مردمی سیزدهم که شعار آن حمایت از محرومان است، نباید اجازه داده شود فرد یا افرادی، به جیب مردم دست اندازی کنند.
وی فراهم کردن بستر آرامش و امنیت روانی جامعه را امری مهم دانست و عنوان داشت: مبارزه با فساد ، وظیفه همه مدیران است و باید دست افرادی که بانی تفاوت طبقاتی در جامعه هستند، قطع شود.
وی این انتظار را از مسئولان مطرح کرد که در جهت کاهش محرومیت و رفع فقر مطلق، باید برنامهای عملیاتی و تحولی ارائه شود و گزارش عملکرد نیز بهصورت منظم باشد.