به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، رییس کمیته بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون مشهد مال گفت: تا کنون ۳۱درصد جمعیت هدف که افراد بالای ۱۸سال زیر پوشش این مرکز دانشگاهی است واکسینه شده اند.
دکتر مهدی قلیان اول افزود: با حمایت مراکز خصوصی زیرساختهای مناسبی در شهر مشهد ایجاد شده است و آمادگی تزریق روزانه ۷۰هزار دوز واکسن را نیز داریم.
وی ادامه داد: در حال حاضر سه مرکز تجمیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهر کوهسنگی و مشهد مال دارای ظرفیت برابر هستند که برخی از این مراکز با افزایش تجهیزات و نیروی انسانی، امکان افزایش بیشتر برای تزریق واکسن را نیز دارند.
رییس کمیته بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به افزایش جمعیت در حاشیه شهر مشهد، بسیج جامعه پزشکی به کمک این دانشگاه آمد تا در مراکز و پایگاههای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین برخی مراکز موقت و به صورت محله محور برنامه واکسیناسیون مردم حاشیه شهر مشهد انجام شود.
قلیان افزود: با توجه به این که دوز دوم واکسن آسترازنکا در این چند روز در اختیار این دانشگاه قرار نگرفته ۲۴هزار دوز دوم این واکسن درخواست و اعلام شده است که تا ۱۵شهریورماه این تعداد واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گیرد.
وی اضافه کرد: واکسیناسیون استادان دانشگاههای شهر مشهد و برخی شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پایان رسید و امیدوار هستیم از نیمه شهریورماه شرایط تزریق واکسن برای دانشجویان این دانشگاهها نیز فراهم شود.
مسئول این پروژه نیز در این مراسم گفت:مرکز واکسیناسیون تجمیعی مشهد مال در مدت زمانی کوتاه و به صورت جهادی فعالیت خود را آغاز کرد.
علی انصاری افزود: با توجه به این که تامین و سپس تزریق واکسن یکی از برنامههای اصلی دولت است بانک آینده به عنوان مالک اصلی مشهد مال این امکان را دارد تا برای خروج از بحران موجود در شهر مشهد، شرایط تزریق ۲۰تا۵۰ هزار دوز واکسن را فراهم کند.
وی گفت: در حال حاضر این مرکز در یک شیفت کاری ۲۶تیم واکسیناسیون دارد که هر تیم شامل ۲نفر برای ثبت اطلاعات و یک نفر تزریق کننده هستند که با توجه به تامین واکسن، امکان افزایش نیرو نیز وجود دارد.
انصاری با اشاره به این که در حال حاضر وسعتی ۲هزار مترمربعی همراه با امکان پارکینگ ۷۰۰خودرو در این مرکز در نظر گرفته شده است افزود: ۱۸۰مبل نیز در نظر گرفته شده است تا فاصله گذاری اجتماعی نیز در این مرکز به خوبی رعایت شود و تا پایان زمان واکسیناسیون فعال خواهد بود.
افزایش نگرانکننده شمار بیماران کووید۱۹ در خراسان رضوی همزمان با پنجمین موج طغیان ویروس همهگیر کرونا ظرف یک ماه اخیر سبب تکمیل ظرفیت بیمارستانها، کمبود دارو همراه با افزایش شمار بیماران کرونایی غیربومی در مشهد شد.
هماکنون ۲۷شهرستان از مجموع ۳۳شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.