وی با بیان اینکه نگاه بخشی نگری در جامعه و در حوزه های برنامه ریزی و تصمیم گیری پروژه های توسعه ای ما را از اهدافمان دور کرده است گفت: برای حل مشکلات حوزه محیط زیست همچنان به تغییر نگاه نیاز داریم و لازمه آن بهرهمندی از همراهی عملیاتی سازمانهای مردم نهاد و فعالان این حوزه و تقویت مشارکت در موضوعات زیست محیطی است.
همتی همچنین با اشاره به دستاوردهای زیست محیطی حاصل از همراهی و مشارکت مردمی در موضوعات مختلف زیست محیطی اظهار داشت: برای احیاء و حفاظت مطلوب از زیستگاههایی که درسالهای اخیر با بحران تنش آبی دست و پنجه نرم میکنند و حفظ تنوع ارزشمند زیستی مان همراهی میدانی سمن ها در عرصه های طبیعی استان باید پررنگ تر باشد.
وی جریان سازی اجتماعی در موضوع مقابله با خشکسالی و حفظ زنجیره حیات را نیازمند حضور گسترده تر کنشگران اجتماعی دانست و افزود: هر چند استان خراسان رضوی یکی از استانهای موفق در موضوع جلب مشارکت جوامع محلی برای حفاظت محیط زیست و توسعه پایدار بوده است و لیکن مشارکت ذینفعان دولتی و خصوصی برای تقویت مسئولیت اجتماعی همچنان حلقه مفقوده ایست که حل آن اهتمام بیشتری را می طلبد.
این مقام مسئول در ادامه به سوالات حاضرین در این وبینار پاسخ داد و راهکارهایی عملی این اداره کل را حوزه های مقابله با خشکسالی،احیاء پوشش گیاهی، استفاده قانونمند از پتانسیل همیاران محیط زیست، ظرفیت بسیج و.... را تشریح کرد.