به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،علی میرزایی پنجشنبه ۹ اردیبهشت ماه در جریان بازدید معاون حقوقی و امور مجلس از شرکت داروسازی روناک دارو از دو واحد تولیدی در ساوه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: شرکت روناک دارو که سابقه درخشانی در تولید داروهای ضد ویروس کرونا نظیر رمدسیویر دارد توانسته است با مشارکت شرکتهای دانش بنیان نسبت به تولید واکسن ایرانی کرونا از ابتدای تابستان اقدام کند.
وی بیان کرد: هم اکنون مراحل مطالعاتی و تحقیقاتی تولید واکسن کرونا در این شرکت در حال انجام است و پس از انجام تاییدیههای مربوطه وارد چرخه تولید انبوه خواهد شد.
فرماندار ساوه در ادامه گفت: تولید رنگ آستر خودرو در شرکت رنگ سازی محارسازان آریا نیز برگ زرین دیگری در افتخارات صنعتی و تولیدی ساوه به عنوان شهرستان محل استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور است.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات پیش روی تولید کنندگان نظیر کمبود نقدینگی و مواد اولیه گفت: در جریان بازدید معاون پارلمانی وزارت صمت مقرر شد جلسهای به همین منظور در وزارتخانه تشکیل و موانع پیش روی تولید بررسی و برای برون رفت از آن چاره اندیشی شود.
میرزایی تصریح کرد: مانع زدایی از تولید تاکید رهبر معظم انقلاب و وظیفه همه مدیران و دستگاههای اجرایی است و برای تحقق شعار سال باید همه وسط میدان باشند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت روناک دارو نیز گفت: این شرکت ۱۲ سال است که در پنج خط دارویی جامدات و محلولی با دو هدف ایجاد اشتغال و ارزآوری فعالیت دارد.
علی ملکی افزود: این شرکت تاکنون با ایجاد اشتغال برای هزار نفر در مجموعه های وابسته توانسته است بیش از ۶۰ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته باشد.
وی بیان کرد: محصولات خاص این شرکت در درمان بیماریهایی دیابت و تالاسمی و ناباروری مصرف دارد و با اخذ تاییدیه جهانی در شرایط کرونایی به عنوان چهارمین کشور جهان توانستیم داروی رمدسیویر در درمان کرونا را تولید و روانه بازار مصرف کنیم.
ملکی با اشاره به اینکه بیشترین ظرفیت تولید رمدسیویر ایران در روناک دارو تولید میشود، افزود: هم اکنون ظرفیت تولید این شرکت ماهانه ۸۰۰ هزار ویال و بسته به نیاز بازار است که از ابتدای شیوع تاکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار ویال تولید شده است و قرار است تا دو هفته آینده نیز ۶۰۰ هزار ویال دیگر تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی به ورود چهار خط تولید جدید با صرفه جویی ۵۰ میلیون یورویی در این شرکت اشاره کرد و گفت: هزینه خرید دستگاههای تولید چهار خط تولید داروهای جامد، نیمه جامد و محلولی بالاست که میزان اشتغال را افزایش خواهد داد و در صورت اعطای تسهیلات تولید، روند احداث این خطوط تولید تسریع خواهد یافت.
وی بیان کرد: با همکاری شرکتهای دانش بنیان قرار است از اوایل تابستان واکسن کرونا در این شرکت تولید و روانه بازار مصرف شود.