تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سلامت
لینک : econews.ir/5x2961008
شناسه : 2961008
تاریخ :
شناسایی چندین داروی احتمالی برای درمان کووید ۱۹ اقتصاد ایران: محققان چند روش درمانی جدید بیماری کووید ۱۹ را شناسایی کرده اند، از جمله سه مورد که قبلاً توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان بیماری های دیگر تأیید شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از ساینس دیلی، تیم تحقیق از دانشگاه پنسیلوانیا، هزاران داروی موجود و مولکول‌های شبه دارو را از نظر توانایی در جلوگیری از تکثیر کروناویروس مورد بررسی قرار دادند.

از داروهایی که برای کاهش تکثیر کروناویروس در سلول‌های تنفسی کشف شده است، ۳ دارو قبلاً دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا بوده اند: داروی رد پیوند «سیکلوسپورین»، داروی سرطان «داکومیتینیب» و آنتی بیوتیک «سالینومایسین». این داروها می‌توانند به سرعت در داوطلبان انسانی و بیماران کرونایی آزمایش شوند.

«سارا چری»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «یافته های ما در اینجا راه‌های جدیدی را برای مداخلات درمانی علیه کووید ۱۹ نشان می‌دهد و همچنین بر اهمیت آزمایش داروهای کاندید در سلول‌های تنفسی تأکید می‌کند.»

محققان در این مطالعه بیش از ۱۰۰۰ دارو را از لحاظ ممانعت از تکثیر کروناویروس در سلول‌های آلوده به کروناویروس مورد آزمایش قرار دادند.

هیدروکسی کلروکین به عنوان داروی شناخته شده مالاریا و رمدسیویر که از قبل مورداستفاده بودند، مؤثر شناخته شدند.

داروهای ضدویروس فعال شناسایی شده در سلول‌های تنفسی عبارتند از: سالینومایسین، آنتی بیوتیک دامپزشکی که به عنوان یک داروی ضد سرطان هم مورد بررسی قرار گرفته است؛ مهارکننده آنزیم کیناز "داکومیتینیب"، داروی ضد سرطان؛ bemcentinib، یکی دیگر از مهارکننده‌های کیناز که اکنون برای مقابله با سرطان‌ها آزمایش می‌شود؛ داروی آنتی هیستامین ebastine؛ و سیکلوسپورین، داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی که معمولاً برای جلوگیری از رد عضو پیوندی استفاده می‌شود.

این مطالعه نشان می‌دهد که سیکلوسپورین نتیجه بسیار امیدوارکننده ای دارد، زیرا به نظر می‌رسد در سلول‌های تنفسی و غیرتنفسی از طریق دو مکانیزم علیه کروناویروس عمل می‌کند: مهار آنزیم‌های سلولی به نام سیکلوفیلین ها که کروناویروس برای حمایت از خود آنها را ربوده و سرکوب می‌کند، و توقف التهاب بالقوه کشنده ناشی از کووید ۱۹ شدید.