به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، خسرو عزیزی در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه لرستان با اشاره به اینکه دانشگاه لرستان در سال ۸۳ با قانون آزادسازی جوار قلعه به عنوان پیشگام به سایت کمالوندمنتقل شد، افزود: در سال ۸۴ با تغییر دولت طرح تقاطع غیرهمسطح دانشگاه لرستان طراحی و در سال ۹۷ این پروژه کلنگزنی شد.۱۳ سال احداث این پروژه به تاخیر افتاد و ایجاد این تقاطع وظیفه دانشگاه نبوده و باید توسط راه و شهرسازی، شهرداری و یا سایر ارگان ها ایجاد میشد اما به هر حال این امر در دستور کار قرار گفت.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه با کمک نمایندگان دور گذشته در بودجه ۹۷ ردیفی برای ایجاد تقاطع غیرهمسطح در نظر گرفته شد، افزود: البته وزارت علوم خیلی راضی به انجام این کار نبود اما به دلیل تردد و ایمنی دانشجویان و کارکنان دانشگاه به عنوان کارفرمای این پروژه مشخص شد.
رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: کلنگ این پروژه در سال ۹۷ زده شد و قرار شد پس از ۱۴ ماه به انجام برسد.
عزیزی در ادامه به دلایل تاخیر در تکمیل این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: بخشی از تاخیر در انجام پروژه مربوط به معارضین بوده که متاسفانه همکاری نکردند.
وی گفت: همچنین پس از وقوع سیل 98 در لرستان موضوع بازنگری پیرامون رودخانه در محل کهریز در دستور کار قرار گرفت که این امر نیز به عنوان یکی از دلایل تاخیر در اجرای این پروژه بود.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه این تقاطع کاربرد عمومی دارد و رمپ برگردان در این تقاطع راهی برای تردد به دانشگاه علوم پزشکی، پیام نور، مردم روستای کهریز، مسکن مهر و ... است، افزود: مطمئنا با تکمیل این پروژه شاهد سهولت در تردد مردم منطقه و دانشجویان خواهیم بود.
رئیس دانشگاه لرستان گفت: با سفر اخیر دکتر نوبخت به لرستان، ۱۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص داده شده است.
وی بیان کرد: از این مبلغ ۳.۱ میلیارد تومان تخصیص داده و هزینه شده و در صورت تخصیص باقیمانده اعتبار این پروژه در خردادماه ۱۴۰۰ به بهرهبرداری می رسد.
عزیزی در بخش دیگری از سخنانش اشاره ای به اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا داشت و افزود: تولید مواد ضدعفونی کننده ساخت ژل دست، ایجاد پوشش جهادی دانشگاهیان در فضای مجازی، برگزاری تورهای تحقیقاتی، همایش مجازی دستاوردهای پژوهشی بیماری کووید 19 در استان لرستان از مهمترین اقدامات انجام شده این دانشگاه محسوب می شود.
وی در ادامه گفت: اکنون ۱۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه لرستان تحصیل می کنند که اگر بیماری کووید ۱۹ شیوع نداشت این تعداد به ۳۰۰ نفر می رسید دانشجویان خارجی دانشگاه لرستان سفیران فرهنگی استان هستند و در این راستا بستر و امکانات لازم برای جذب دانشجویان خارجی در این دانشگاه فراهم شده است.