همچنین با حضور سورنا ستاری، ساخت پردیس مشترک دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری به صورت ویدئو کنفرانس آغاز شد.
پردیس علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در زمینی به مساحت پنج هکتار برای استقرار شرکتهای فناور و دانش بنیان مشترک پارک و دانشگاه طی پنج سال راه اندازی میشود و سه هزار دانش آموخته تحصیلات تکمیلی در این پردیس مستقر خواهند شد.
آزمایشگاه هوشمندسازی دیسپاچینگ با مشارکت پارک علم و فناوری خراسان برای توسعه فناوری هوشمندسازی در صنایع مرتبط با شبکه های بزرگ از جمله آب، برق و حمل و نقل است و از مهمترین دستاوردهای این آزمایشگاه تست هوشمندسازی شبکه آبرسانی مشهد برای نخستین بار در کشور است.
پمپ فشار قوی آب شیرین کن ماشینهای دوار نیز در قالب طرحی کلان و ملی برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است.
مجتمع کارگاهی شهید ستاری یک، در سه هزار مترمربع برای استقرار شرکتهای فناور و دانش بنیان طی مدت یک سال ساخته شده است و شرکتهایی در حوزههای تجهیزات پزشکی، انرژی و آی سی تی در آن مستقر شده اند. با ساخت این مجتمع ظرفیت استقرار برای شرکتهای کوچک در فضای کارگاهی پارک ۲برابر شده است.
دستگاه ضدعفونی کننده سطوح و محیط بخار آب اکسیژنه پلاسمایی هم دستگاهی است که فناوری به کار رفته در آن پیش از این در انحصار آمریکا بود که یک شرکت دانش بنیان داخلی با دستیابی به این فناوری و با حمایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در قالب یک طرح کلان ملی آن را ساخته است و کاربرد محصول در تجهیزات پزشکی اماکن بسیار ویژه برای مقابله با بیوتروریسم است.