عروج صیفی افزود : کمیساریای پناهندگان سازمان ملل در قالب طرح های مختلف بیشتر به شکل سیستمی و با هماهنگی اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی و دیگر نهادهای دولتی ایرانی به پناهندگان قانونی مقیم این استان کمک میکند.
وی گفت: کمک به پناهندگان افغانستانی در مهمان شهر تربت جام، کمک به آن دسته از اتباع افغانستانی که تمایل به بازگشت به کشورشان از مرز دوغارون را دارند و برخی کمکهای نقدی به بعضی افراد از جمله اقدامات حمایتی کمیساریای سازمان ملل متحد در خراسان رضوی است.
صیفی فعالیت این نهاد امداد رسان بین المللی را در چهار حوزه بهداشت، آموزش، معیشت و حمایت اعلام کرد و افزود: علاوه بر کمک به برخی بیمارستانها، در بخش بهداشت فقط در خراسان رضوی با حمایت این نهاد ۲۰ هزار پناهنده بیمه سلامت شده و این نهاد طی توافق با وزارت بهداشت حقوق برخی پرسنل درمانی فعال در بخش پناهندگان را به وزارت بهداشت ایران پرداخت می کند.
وی به ساخت اماکنی از جمله مدرسه و خانه بهداشت برای پناهندگان اشاره و بیان کرد: برخی دیگر از اقدامات حمایتی این نهاد در خراسان رضوی نیز با همکاری سایر ارگانهای جهانی مانند "برنامه جهانی غذا" انجام می شود.
بر اساس آمار اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی هم اکنون ۳۲۰ هزار تبعه کشور افغانستان به صورت قانونی در این استان سکونت دارند.
همچنین مطابق برآوردهای به عمل آمده توسط نهادهای رسمی حدود ۷۰ هزار تبعه افغانستانی نیز به شکل غیرقانونی در خراسان رضوی حضور دارند.